• inessiv

Knarr

Kurkku on kipeä. Niin oli myös Ullalla. (Miksi tuntuu niin väärältä käyttää ihmisten oikeita nimiä blogissaan?)
Yritän parantaa itseäni, tosin poikaystäväni taitaa poppakonstit paremmin, vaan ei ole paikalla hän. Tukkoinen olo muutenkin, ollut viime aikoina aamuisin.

Viime yönä innostuin pitkästä aikaa piirtämään. Tai lähinnä luonnostelemaan, mutta oli mukavaa. Piirsin tanssivia ihmisiä.

Katsoimme eilen(kin, ystäviemme kanssa) The Sound of Music -elokuvan, jodlaan vieläkin. Pidin ja pidän.

Meiltä viedään pyykkikone ja sohva. En pidä. Mutta ei ole mulla vara valittaa.

Onpa lyhyitä kappaleita.

3 kommenttia

sleepygay

13.1.2007 12:17

Sound of Music on ihana! Tosi hyvä leffa ja musikaali ja mitä versioita siitä nyt onkaan tehty. Tai siis musikaali kai se elokuvakin on... tai siis joo... :D Ehkä joku kuitenkin hoksaa, mitä yritän epätoivoisesti sanoa.

Minnekäs teidän sohva ja pyykkikone ovat lähdössä?

Olen itsekin miettinyt, että miksi ihmisten nimen käyttäminen blogissa tuntuu väärältä. Ehkä koko ajan on joku alitajuinen pelko, että joku sitten tunnistaa tämän ihmisen ja sitten tämä, jonka nimi on kirjoitettu suuttuu tai jotenkin "leimautuu". En tiedä. Ja lisäksi, eihän kukaan muu kuitenkaan tiedä, että kuka Ulla, joten siitä syystä käytän yleensä ihmisistä sellaisia "nimiä", joista käy ilmi, että mistä ko. ihmisen tunnen.

martin

13.1.2007 23:34

Tuo piirtäminen on todella antoisaa ja haastavaa tekemistä.
Tervehtykää pian!

inessiv

14.1.2007 18:28

Kiva kun joku jaksaa kommentoida, kiitos teille.
Pyykkikone ja sohva (ja lamppu ja matto) lähtivät kun poikaystävän sisko, joka oli ne tänne jättänyt ikään kuin varastoon, haki ne muuttaessaan pois. Ihan oikeen mulle, kun olen käyttänyt tavallaan kaksi kertaa lainattuja tavaroita ;)