• inessiv

Kiperää

"Kämppikseni" veli tuli suht yllättäen yöpymään asuntoomme, vaikkei "kämppikseni" edes ole täällä. Toki hän ilmoitti veljensä tulosta, mutta silti. Jollekin toiselle helppoa, minulle kaamea tilanne. Onneksi vieras tuli vasta niin myöhään, ettemme ehtineet juuri kohteliaisuuksia pidemmälle. Hiukan oltiin jo lipsumassa "mistä tunnette/tunsitte toisenne" -linjalle, mutta ajankohta sai vallan. Taisin kyllä epäsosiaalisuuden puuskassani ajaa vähemmän tulenaratkin keskustelunaiheet melko tehokkaasti alas. "Kämppikseni" raotelkoon itse soveliasuuden uutimia, mikäli niikseen tulee, häntä koskeville tahoille vaikenen kuin muuri.

Näin unta, että olin yläasteella, ainakin samassa rakennuksessa. Moninaisten vaiheiden jälkeen sain kuulla olevani paikalla siksi, että sosiaaliviranomaiset aikovat haastatella minua, sen jälkeen poliisit. No, lopulta minut kuulutettiinkin erääseen luokkaan. Pseudoystävällinen täti sanoi, että äidiltäni on tullut useita huolestuneita puheluita. Huomasin jättäneeni tavaroitani käytävään ja lähdin hakemaan niitä. Valitettavasti heräsin, ennen kuin ehdin takaisin tätien pakinoille.
- - -
Olisi ollut suunnattoman kiinnostavaa tietää, mistä asioista äitini (poistunut täältä jo vuosia sitten) oli noin huolestunut (omassa alitajunnassani!)

päivän haiku:

Earl Grey höyryää
Wagner-kahvimukissa.
Dataan pimeessä.

1 kommentti

audinkopoika

25.7.2007 15:59

No ei kai se niin paha yö ollut, vaikka kämppiksen veli olikin ;)

Unimaailma on niin arvaamatonta, joskus ihanaa, joskus painamaisen hirviä, jopa arvuuttelevaa, usein myös muistuttavaa..

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi