• inessiv

Kenkätalo

hyvinkäy.
sain asunnon, siis huomenna menen tekemään sopimuksen. vähän kyllä hirvittää maksaa niin paljon niin pienestä mutta toisaalta halvempiakaan (no, ehkä kympin) ei ole tullut vastaan ja tuokin oli sen vertaisen metsästysravin tulos että parempi tyytyä kuin nuolla näppejään. sitä paitsi ollen enemmän tai vähemmän väliaikaisratkaisu menettelee. eikähän se niin parin neliön päälle ole kunhan saa nukkumapaikan ja omaa rauhaa. pitää toivoa että psoas on nimensä mittainen sitten.
voi suurperheen auvoa. isä ja johanna meni mökille *uimaan* ja minä ja anni jäätiin lapsenvahdeiksi. kraah. ainakin voin olla onnellinen siitä etten mitä todennäköisimmin konsa tule siittämään kahtatoista lasta. eipä siinä, hauskojahan ovat sopivan kokoisina annoksina mutta että 24/7, ei minua varten, ei. vaikka harvallapa tässä iässä moista katrasta lie :)
tänä iltana voisin yrittää jatkaa roomalaista neulanpistokokeiluna. harmittaa tosin jos koko luonnos pilaantuu. kuvataidetta siis.

runo:
juno
tuo jalo
jumalatar
sielun palo
luo valo ylleni
vihreä teryleeni
jousti
marcel prousti
kirjoitti tämän runon
tavattuaan Ju-non.

[tulipa yllättävän hieno, sisältäen mm. alluusion (casta diva) sekä huippuunsa hioutuneita riimejä (ylleni-teryleeni). ainakin hienompi kuin kuulun kuivakakun runo karhu ja joutsen joka syystä tai toisesta jäi varjoon voitettuaan runokilvan ala-asteen koululehdessä (kilvassa lieni yksi osanottaja. tosin runon lukijat kaipasinevat osanottoja]

tänään taas joycea. omituinen kirja. en ymmärrä miksi luen sitä mutta se siinä onkin hienoa. että saa joko tajuta tai olla tajuamatta. kaikesta huolimatta buck mulligan on kiihottava nimi.

jos joku todella haluaa että kerron elämästäni, on kunniakseni sanottava että se on raitista joskaan ei äärimmäisen siveää, sekä tähän mennessä ällistyttävän lyhyt suhteessa ikääni joka sekin alkaa numerolla 1 (ollen toki kaksinumeroinen). hiukan on vaivaannuttavaa tämä esittely mutta kun käsittääkseni *blogi* on tarkoitettu myös muiden luettavaksi, lienee tarpeen hiukan kosiskella (kuv.) ..sanottakoon vielä että olen kiltti. ja älykäs. sanokaa mitä sanotte.

fine dell' atto secondo (en taida kovin pitkälle osata noita järjestyslukuja, saa nähdä kuni käy)