Voces Intimae

Näytetään bloggaukset toukokuulta 2007.

Yesterday....

...all my troubles seemed so far away.

27.5.2007

Rakas päiväkirja,
olin tänään Ullan kanssa Tuomarinkylän hevosfestivaaleilla. Näimme rotuesittelyn, varuste-esittelyn, koulu- ja esteratsastusnäytöksen, laukkakilpailun, hevosjalkapalloa, unkarilaisia hevospaimenia ja paljon muuta. Hevoset oli ihania. Haluaisin (huom ehkä) oman friisiläisen, mutta äidin mielestä meille ei voi ottaa. Oli siellä myös paljon koiria ja lapsia ja ruokaa.

Illalla kävimme "meidän jengillä" urheilemassa. (Eihän päivis haittaa, jos sanon meidän jengi kun en jaksa kirjoittaa kaikkien nimiä?) Siellä oli paljon ulkomaalaisia. Ensin pelasimme palloa. Sitten tuli niin kuuma että menimme uimaan. Ulkomaalaiset tuli meidän perässä, vaikkei niillä ollut uimavaatteita. Ne oli hyvännäköisiä monet. Heiteltiin vielä "prisbiitä" tai jotain sellaista mutta alkoi sataa niin lähdettiin kohta pois. Ja oli sielläkin evästä, mutta vain hedelmiä ja juotavaa.

Jouduttiin vielä pyöräilemään Patolasta meille, ei onneksi satanut. Sitten katsottiin päivällä otettuja kuvia ja yksi video, mikä oli hauska. Vietettiin myös vähän yksiä synttäreitä. Tuli ukkonen ja katsottiin parvekkeelle, paitsi tytöt sisällä melkein koko ajan. Sitten ne lähti ja menin nukkumaan melkein heti.

Moikka moi Päiväkirja eli päivis


Jänskää

Oon kohta lähdössä pohjoisen junaan, maanantaina on näytön paikka siellä sitten. Viikonloppua juhlin siis perhepiirissä. Suht itsevarma olo, ja muutenkin mieliala on ollut viime aikoina ihan hyvä, ainakin alkuvuoteen verrattuna.

Ulkona on jo melkein kesä. Saa nähdä mitä Oulu sanoo.
Aurinko paistaa.


Hehk

Pitipä näemmä sittenkin näin pian palaamani hehkuttamaan. Sain toisenkin kaivatun pääsykoekutsun, ja siitä innostuneena panin heti harjoitukset pystyyn. Kaikki meni ihan mahtavasti, ja oli niin hyvä mieli, että laulelin hilpeän ylimääräisen numeron (trillin esiharjoitus).
Olin jo henkisesti valmistautunut muuttoon opiskelupaikan perässä, mutta nyt tilanne ei olekaan niin uhkaava. Hienoa.

Nyt ei henki kulje tämän enempää.


Muiston pysyvyys

Jahas, siinä määrin on aikaa kulunut, että tuli eilen (8.5.) määräytyneeksi vuosi siitä päivästä, kun aloimme seurustelun. Paljon on tapahtunut sen jälkeen, ehkä liikaakin. Toisaalta melko vähän.

Sain tänään pääsykoekutsun, helpotti vähän. Toista (turhaan) odotellessa nimittäin.

Bloggailun harva frekvenssi aiheuttaa näemmä estoisuutta yksityiskohtaisten selostusten suhteen, joten:

Ensi kertahan,
palaan vielä asiaan
joskus, luulisin.