• Torontosta

Opin tanaan jotain mista olen tiennyt ennen

Tulee pitka sekava kirjoitus, jos joitakin kiinnostaa.
Olin baarissa iltapaivalla ja mita tapahtui en uskonut. Vanhempi mies joka on valtion avustuksessa ja silloin hanen laakkeet ovat ilmaisia. Hanen luonaan kadulta tuli monia nuoria "crackheads" ostamaan hanen pillereitaan $10 pilleri. Ne eivat oleet mitaan tavallisia pillereita koska joka kulmakauppa myy sarkylaakkeita ja extra heavy laakkeita ja yska laakkeita joissa on paljon alcohol, 24/7. Kukaan ei edes viitsi niita varastaa kaupoista.
Tyossa ollessani nama kaikki vuodet, kirjoitin potilaille erilaisia laakkeita heidan tarpeensa mukan. Joskus ihmettelin kun he tulivat pian takaisin "saanko lisaa". 20 pilleria pitaisi kestaa 20 paivaa, mihinka ne meni? Vastauksia tuli kaikenlaisia :kuin ne tippui vahigossa toilettiin jne. En ajatellut heidan myyvan niita silloin.
Totuus on.......

2 kommenttia

martin

30.10.2010 13:08

Kuinka surullista. Kuitenkin uskoisin, että ON olemassa ihmisiä, jotka eivät myy kadulla. Ei saisi antaa annettujen pillereiden kestoaikana uusia. Katumyynnin valvonta ja seuraukset on sitten vaikeampi kysymys. Pitäisikö siirtyä lääkkeiden suoraan antamiseen terveyskeskuksessa tmv. Se olisi varmaan melkoinen resurssikysymys.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

Kolmoisritti

31.10.2010 00:15

Niitten pillereiden vuoksi ihmisiä kuolee. Luin Helsingin sanomista, että moni nuori on kuollut, kun ovat syöneet tuollaisia katukaupasta saatavia vahvoja kipulääkkeitä.Se yksi amerikkalainen mies näyttelijä kuoli voimakkaisiin kipulääkkeisiin.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi