• Torontosta

Mr Garland ,,ja muuta turhaa juorua,,,

Isovanhemmat ja heidan lapsen lapsi oli kadonneet viikkoja takaisin Galgaryssa. Heita on etsitty tuhansien joukkojen kanssa viikkoja,media on julkaissut asiasta. Heita ei ole loydetty. Nyt poliisi on pidattanyt ja syyttaa Mr Garland murhasta. (kuva) ilman ruumiiden loytymista. Kummallinen asia. Hanet tuomitaan oikeuden jalkeen myohemmin.

talla kova tuuli nyt 45 km/h, kukkapurkit kaatuivat parvekkeella ja laitoin ne laattialle. Laampoa oli tanaan+ 24c ja yolla on +13 ,parempi kuin - 0. Peiton alla petissa on hyvin,meilla aina ikkunat auki vahan kun poltetaan ja vaikka ikkunat ei ole auki niin taalla on hyva ilmastointi.Ei koskaan haise tupakka taalla. Ulkoa tulee ilmastoiti koneesta raitista ilmaa ulkoa, talvella se lammitetaan ja kesalla viilennetaan jos haluat. ja vanha puhaltaa pois ventiileista suoraan ulos.

Olen lukenut keskusteluja siella IL kuinka ihmiset paheksuvat toisten hajuja tulevan heidan kotiinsa. Miksi tulee? Ja parvekkeella tupakin savu tulee sisalle,,,hello! Eiko siella ole tuulta ollenkaan?

Syodaan aina 7 aikaan illalla, tanaan menu:battered fish and chips, English style ,tartar sauce ja tomatoes.

1 kommentti

OllH

16.7.2014 23:30

Täytyy kommentoida omakohtaisista kokemuksista. Ensiksi kun ei itse polta niin haistaa sen röökinhajun tosi paljon selvemmin kuin ne jotka polttaa. Loogista, eikö? No, anyway, aiemmassa asunnossa joka oli kerrostalossa, viereisen parvekkeen ja meidän parvekkeen välissä oli seinä niin että sinne ei nähnyt ja olisi voinut olettaa että hajutkaan ei sieltä kantautuisi. Mutta jostain syystä se röökinhaju kantautui sieltä sisälle aina kun yritti tuulettaa kesähelteellä pitämällä ikkunoita auki. Naapurissa asui chainsmoker-pariskunta jotka oli vuorotellen parvekkeella tupakoimassa. Sen lisäksi ne grillasi siellä parvekkeella ja ne rasvankärytkin tuli meidän asuntoon sisälle eikä se ollut kivaa. Nyt uudessa asunnossa ei ole toista parveketta ihan vieressä ja parvekkeet on jokatapauksessa lasitettu. Mieluiten asuisin kyllä omassa talossa missä saisi tehdä mitä lystää mutta köyhällä ei ole varaa valittaa..

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi