• Torontosta

Ihmettelya/ wonders of life

Dear lukijat oletteko koskaan nahneet ihmisia vallankin nuoria ( kuinka nuoria?) joista ette ota selvaa millaan mita sukupuolta he ovat she/he/it. Vaikka kuinka koitatte katsella tunnusmerkkeja, ette millaan onnistu. Aaamulla in the subway nain yhden it. En kumminkaan sano pahalla jokainen on omansa ,en ota inventoria kenestakaan. Vaihetelu virkistaa vaikka ei taalla vaihtelusta ole puutetta. Kerran taas toinen kummastelu lentokentalla jossain, ryhma ihmisia maybe 25, miehia naisia ja lapsia. Kaikki nayttivat samalta. Tumma tukka tummempi iho sama naama nena ja kasvot kaikki lyhyita. Mitahan ne oli? Varmaan joku cultti kuin mennonites.

2 kommenttia

Napalmia

30.11.2007 14:43

Tänään bussissa kuuntelin, kun joku "poika" puhui kaverilleen ja kun he poistuivat tämä "poika" olikin tyttö mieskaverinsa kanssa. Mies oli macho ja tytöllä oli tupakka jo suupielessä kuin työmiehillä. Tyttö oli olemukseltaan enemmän poika kuin nainen. Suomalaiset naiset alkavat muistuttaa poikia. Heidän käytöksessään ei ole ollenkaan naisellisuutta.

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi

millikan

30.11.2007 14:44

Yleensä olen aika hyvin onnistunut sukupuolet tunnistamaan mutta on niitä tosiaan joitain tapauksia joista ei oikeasti ole osannut sanoa mitään (siis ilmeisesti ihan ilman harkittua genderblendausta).

Vastaa kommenttiin

Jätä tyhjäksi