ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


Blogit: Uusimmat bloggaukset

Rekisteröityneet käyttäjät voivat avata oman blogin. Blogin hallinta tapahtuu netin kautta. Bloggauksia voi lisätä, muokata ja poistaa. Tekstin lisäksi mukaan voi liittää myös kuvan. Bloggauksen lisääminen on mahdollista myös tekstiviestin (SMS) kautta. Multimediaviestin (MMS) kautta on mahdollista lisätä tekstiä, kuvaa, ääntä ja videotiedostoja. Katso blogipalvelun ohjeet.

Blogien sisällöstä vastaavat bloggaajat itse, ranneliike.net ainoastaan tarjoaa työkalun sitä varten. Kaikkeen blogiin lisättyyn materiaaliin pitää olla käyttöoikeus (eli materiaalin pitää olla omaa tuotosta, tai sitten sen julkaisuun pitää olla tekijän suostumus. Lisäksi esimerkiksi laittomasti salaa otettuja kuvia ei saa julkaista). Pornoksi luokiteltavan materiaalin lisääminen on kielletty kaikissa muodoissaan.

oscari : Eräs päiväkirja eräältä päivältä
Kirjoitettu: 20.05.2018, 17:39:32
Nyt vasta sain itselleni erään vankilassa olevan ystäväni raportin, jossa hän käsittelee päivää 7. toukokuuta ja sehän on tunnettu masturbaation päivänä. Olen kopioinut käsin kirjoitetun tekstin ja siirtänyt tekstin koneelle ja sen jälkeen laittanut sen tänne.

Minulta on pyydetty (kaverini pyysi) tekstiä, jossa käsittelen päivän aikana suorittamiani runkkuja. Kohta alkaa siis maanantai 7. toukokuuta, jota kuulemma vietetään masturbaation päivänä, kuten kaverini sanoo.

Onneksi olen yksinäissellissä, joten ei tarvitse huomioida kaveria tai kavereita. Kukkaanhan ei täällä virallisesti runkkaa tai edes ajattele moista. Totuus on varmasti toisenlainen ja jokainen äijä tai ainakin melko moni touhuaa nytkin samaa asiaa. Onneksi valot saa sammuttaa itse ja mielikuvitukseen on turvauduttava, sillä paljoa ei ole virikemateriaalia.

Taustaksi kerrottakoon, että olen saanut kehuja välineestäni. Eräskin MP-kerholainen totesi saunassa, että tollasella varustettu saa mitä vaan ja keltä tahansa. Ei oikea elämä ihan samaa ole todistanut, siis tuolla muurien ulkopuolella ja sisäpuolella ei ole muuta kuin tämä oma käsi.

Kello on 00:15
Ensimmäinen kerta illan päätteeksi ja öyän alkajaisiksi. Tavallaan uni tulee paremmin kuin hoitaa homman kotiin.

Kello on 8:02.
Olen palannut koppiini aamiaiselta ja tulee päivän ensimmäinen runkku. Ihan tavallinen sängyssä loikoillen ja tupakoiden. Kesäkuun alusta lähtien ei saa enää osastolla tupakoida, mutta eivät vielä kiellä runkkua.

Kello 11:32
Nyt taas tekee mieli, mutta ilmeisesti asiaa johtuu pyynnöstä, sillä ei ole tapanani kuin korkeintaan pari kertaa päivässä runkata. Ongelma tulee myös spermasta, sillä talouspaperia ei täällä ole ja vessasta olen yrittänyt varata paperia päivän tarpeisiin. Ja nyt tuli tarve, joskin melko nopeasti se tapahtui. Ilmeisesti pää on asettunut pyynnön johdosta runkkumoodiin!

Kello 16:45
Juuri ennen ruokailua ehdin varmaan vielä rykäistä. Taitaa se olla kolmas kerta ja vieläkin toimi melkoisesti, mutta ulostuleva osuus on melko vähäistä eli se kait kertoo liiasta käytöstä.
Kello 23:05

Nyt tuntuu, että tässä se on. Kohtuullisesti se lähti, mutta ei se ollut samaa kuin ennen tai aiemmin päivällä. Jos olis joitain leluja ja muuta mielikuvitusta kiihottavaa materiaalia, niin se avittaisi hommaa.

TV
Lue lisää

oscari : ON OTSIKKO!
Kirjoitettu: 16.05.2018, 12:38:51 (Muokattu: 16.05.2018, 12:39:24)
Iltasanomissa oli eilen 15. toukokuuta otsikko:

"Nyt on kakussa munaa! Kuninkaalliset häät saivat brittileipurin ylittämään itsensä: leipoi luonnollista kokoa olevan kakun prinssi Harrysta ja Meghanista".

Ehkä oheinen kuva Harrysta auttaa ymmästämään otsikkoa?

Lue lisää

smo : Kesältä vaikuttaa
Kirjoitettu: 13.05.2018, 12:02:23
Vajaassa viikossa maiseman hento viherrys muuttui alkukesän vihreäksi.

Pari päivää kai vielä saadaan tätä aurinko ja lämpöä. takatalvea ei sentään näytä olevan ennusteissa.

Lue lisää

oscari : Maanantain jatkoa
Kirjoitettu: 09.05.2018, 12:20:29 (Muokattu: 09.05.2018, 12:20:45)
Maanantaina vietimme monipuolisesti ja moni eri tavoin masturbaation päivää. Toivottavasti kaikille jäi asiasta hyvä ja antoisa kokemusmuisti?

Oheisen kuvan kaveri kuitenkin vaikuttaa tosi tyytyväiseltä.

Lue lisää

smo : Kevät saapuu pääkaupunkiin
Kirjoitettu: 08.05.2018, 17:59:25 (Muokattu: 08.05.2018, 18:00:03)
Aurinko ja lämpö ovat saaneet muutamassa päivässä aikaan hennon viherryksen.

Lue lisää

oscari : Masturbaatio!
Kirjoitettu: 07.05.2018, 08:21:27 (Muokattu: 07.05.2018, 08:22:43)
Tänään se siis on, tällä ja nyt. Se on kestanyt jo yli kahdeksan tunttia ja kestää vielä lähes 16 tuntia. Koko päivä omistettu masturbaatiolle, tuolle terveelliselle tavalla saada onnea elämään.

Asiaa on harrastettu aina ja kaikkialla, niin kauan kuin ihmisia on ollut.

Asiassa tunnettiin ja sen puitteissa toimittiin jo Pompeissakin, kun laava ja tuhka yllättivät. Siitä todistaa tuo oheen liitetty kuva.

Lue lisää

oscari : MASTURBAATION VUOSIPÄIVÄ
Kirjoitettu: 04.05.2018, 07:20:25 (Muokattu: 04.05.2018, 07:21:06)
Maanantaina 7. toukokuuta vietetään kansainvälistä masturbaation päivää, ja sitä vietetään ihan koko päivä! Päivän tarkoitus on kannustaa ihmisiä masturbaatioon ja suojella heidän oikeuttaa tähän nautintoon.

Ensimmäisen kerran päivää vietettiin 13. toukokuuta 1995. Ajatus päivän vietosta lähti erään Mouvement pro-sexe puolesta toimineen aikuisviihdekauppiaan halusta kunnioittaan amerikkalaista pediatria ja korkeaa lääketieteellistä asiantuntijaa Joycelyn Elders’iä. Hän oli julistanut Yhdistyneiden Kansakuntien AIDS-kokouksessa 1994, että masturbaatio on riskitön ja terveellinen tapa seksuaaliseen hyvinvointiin ja sitä pitäisi opettaa jo koulussa. Tämän kannanottonsa vuoksi Elders erotettiin tehtävästään presidentti Bill Clintonin toimista 9. joulukuuta 1994
.
Tämän jälkeen koko toukokuusta on tullut masturbaatiolle nimetty kuukausi.

Vasta vuona 2005 alettiin 7. toukokuuta viettämään masturbaation päivän, joskaan sillä ei ole mitään virallista asemaan YK:n vuosipäivien joukossa.

Nauttikaamme päivästä ja nauttikaamme runkusta, kuten sitä tosi usein nimeämme.

Lue lisää

smo : Parempaa elämää?
Kirjoitettu: 30.04.2018, 12:47:52
Runsaan vuoden verran päivittäisiin toimiini on kuulunut vähintään 10 kilometriä liikkumista. Käytännössä liikkumista on 15..20 kilometriä päivässä, toistasataa kilometriä viikossa - 500 kilometriä kuukaudessa. Pääsääntöisesti liikkuminen on reipasta kävelyä, mutta myös säännöllisen satunnaisesti jonkin verran juoksua, portaiden nousua ja muuta vastaavaa. Arkisin työmatka suuntaan ja toiseen tarjoaa 5+5 kilometriä hyötyliikuntaa.

Ruokailutottumukset ovat myös kokeneet remontin: mahdollisimman paljon kasviksia, mahdollisimman vähän lisättyä sokeria ja liian rasvan välttelyä. Ja hapanmaitotuotteita.

Lisääntynyt ulkoilu tarkoittaa myös huomion kiinnittämistä kaikenlaisiin pikku yksityiskohtiin, jotka liittyvät vuodenkiertoon - niin ihmisten kuin luonnonkin kohdalla. Ja Helsingissä on mielenkiintoista seurata rakennetun ympäristön kehittymistä.

Lopulta kyse on paremminkin omasta asenteesta. Mistään ei ole varsinaisesti tarvinnut luopua. Epäterveellisten asioiden asemesta voi valita vähemmän epäterveellisiä asioita. Hyötyliikunta on parhaimmillaan jopa ajansäästöä.

Tuloksia on.

Esimerkiksi kunto on kasvanut. Lisääntynyt hyvinvointi tuo energiaa tehdä enemmän. Tekeminen tuntuu mielekkäämmältä ja tuloksekkaammalta.

Lue lisää

smo : Kun ymmärtää kaiken rajallisuuden
Kirjoitettu: 26.04.2018, 11:01:24
Tiellä ihmisen kasvussa aikuiseksi on hetkiä, jolloin tajuaa realiteetteja. Omalla kohdallani yksi tällainen hetki oli arviolta 35 vuotta sitten, ehkä kymmenkesäisenä tai hieman alle.

En muista päivämäärää, mutta muistan hetken ja paikan. Heräämisen aiheuttivat ravintoloiden limupistoolit ja ne limuautomaatit, joista saa laskettua juomaa mukiin.

Silloin minulle selvisi, että 1) hiilihappopatruunat on joskus vaihdettava, eikä niitä kuplia vain tehdä sillä koneella ja 2) myös limun maku tulee laitteistoon laitettavista pikku säiliöistä, eikä ole putkistoa limutehtaalle.

Tuon tosiasian ymmärtäminen oli itselleni huomattavasti järisyttävämpi juttu kuin sen ymmärtäminen, että joulupukkia ei ole siinä mielessä kuin olin kuvitellut.

Paikka oli erään jo kadonneen huoltoaseman ruokailupuoli, jossa myyjä joutui vaihtamaan viimeisen sihauksensa päästäneen hiilihappopatruunan uuteen.

Kommentit (1)

smo : Kevään merkkejä
Kirjoitettu: 26.04.2018, 10:52:43
Joutsenpari on laatinut pesän. Rakennustyöt ovat vielä käynnissä.

Lue lisää

Torontosta : My husband of 45 years..
Kirjoitettu: 18.04.2018, 03:43:59 (Muokattu: 19.04.2018, 02:58:46)
Kuoli tiistaina. Brian oli rehellinen mies hyva aina. Hanen testamentissaan maarasi ei nayttoa,ei kallista arkkua,mitaan uskonnollista hullabaloota . ei ilmoitusta lehdessa. Han oli cremated seuraavana paivana. Ei uurnaa eika mitaan turhaa maksullista.
En vielakaan usko han ei ole enaan taalla.
Kommentit (6)

oscari : Ruhtinaat ja heidän rakastajansa
Kirjoitettu: 15.04.2018, 09:02:26
Onko edes mahdollista, että mies pystyy avoimesti hyväksymään homoseksuaalisuutensa? Tämä Ranskan Akatemian jäsenen Dominique Fernandezin esittämä kysymys avaa tiedoston, on lähtökohtanani kun haluan esitellä pieni tekstinsirpaleitani, jotka liittyvät valtaa käyttäneisiin ruhtinaisiin eli faraoihin, keisareihin, kuninkaisiin tai prinsseihin - ja heidän rakastajiinsa kautta vuosisatojen.

Jo antiikista lähtien homoseksuaalisuus on ollut enemmän tai vähemmän hyväksyttyä varsinkin merkittävien johtajien elämässä halki vuosisatojen. Paloissa ilmestyvät niin keisari Hadrianus rakastettuansa Antinoon kanssa, Kymmenes Osmanien sulttaani Suleiman Suuri ja hänen kunnianhimoinen rakastajansa Ibrahim, jonka hän myös murhauttaa sekä Englannin kuningas Edvard II, joka maksaa kallisti kiintymyksestään miehiseen rakkauteen.

Lyhyiden kirjoitusten esiintymisaikoja en osaa ennustella, en myöskään tiheyttä tai järjestystä. Mutta onneksi se mikä oli aiemmin sallittu joillekin ruhtinaille, ei toki kaikille, on nykyisin sallittu Suomessa ja yleisesti läntisessä Euroopassa.

Lue lisää

Torontosta : Lopetan.........
Kirjoitettu: 10.04.2018, 02:49:29
On turhaa kirjoittaa tahan, kukaan ei kommentoi (boycott me) etteka kiirjoita mitaan. Muut ei kirjoita mitaan. So lopetan this is the end.
Lue lisää

oscari : Turvapaikanhakijoiden homoseksuaalisuus?
Kirjoitettu: 04.04.2018, 02:53:58 (Muokattu: 04.04.2018, 02:57:14)
Euroopan unionin tuomioistuin kieltää sen jäsenvaltioita suorittamaan "testejä" sen varmistamiseksi, että turvapaikanhakijat, jotka väittävät olevansa vainonnan uhreja kotimaassaan homoseksuaalisen suuntautumisensa vuoksi, ovat homoseksuaaleja.

Nigeristä tulleen homon turvapaikanhakijan vetoomus on lopettanut keskiaikaisen usein nähdyn käytännön. Euroopan unionin tuomioistuin siis vastustaa toimia ja käytäntöä, joilla voidaan arvioida kansainvälisen suojelun hakeutuvan väitetyn seksuaalisen suuntautumisen todenperäisyyttä, tämä koskee ns. psykologista asiantuntemusta, jonka tarkoituksena on persoonallisuuden projektiivisten testien perusteella antaa kuva hakijan seksuaalisesta suuntautumisesta.

Tuomioistuin tutki nigerialaisen F:n tapausta turvapaikanhakijana, hän oli hakenut turvapaikkaa Unkarista vuonna 2015. Unkari, joka on Visegrád-ryhmän jäsen Puolan, Tšekin ja Slovakian kanssa, on aina vastustanut Euroopan Unionin turvapaikkapolitiikkaa ja eritoten Angela Merkelin politiikkaa, kun Saksa avasi rajansa syyskuussa 2015 ottamalla vastaan Unkarista poistetut pakolaiset.

Henkilö F:n turvapaikkapyyntö, joka perustui väitteelle, että häntä vainotaan hänen seksuaaliseen suuntautumiseensa tähden kotimaassaan, oli siis hylätty. Unkarin maahanmuutto- ja pakolaisneuvoston raportti perusteli F:n hakemuksen hylkäämistä "psykologisen raportin" nojalla ja tämän mukaan hänen seksuaalista suuntautumistaan ei voitu "vahvistaa".

Päätös on luettavissa kokonaisuudessaan: http://curia.europa.eu/juris/document/document.jsf?text=&docid=198766&pageIndex=0&doclang=FI&mode=req&dir=&occ=first&part=1&cid=811957
Lue lisää

oscari : Stop It !
Kirjoitettu: 02.04.2018, 07:12:28 (Muokattu: 02.04.2018, 07:16:09)
Kunhan vielä kehitettäisiin vastaava homofobian ja yleensä seksuaalivähemmistöihin kodituvan vihan lopettamisekksi. Voisi olla tehtoltaan vaikka yhdinpommin suuruinen!

Lue lisää

Torontosta : What a afternoon in a bar.
Kirjoitettu: 31.03.2018, 05:23:11
Menin oluelle baariin, Janis Joblin musiikki pauhasi, kova aanisia juopuneita muslim miehia, huumeissa ihmisia,boosters (varkaita) myivat Nike kenkia, toiset viinapulloja tuoreelta varastettu viinakaupasta . Mies koitti maksaa debit kortilla, ei toiminut siina on luodin reika. varastanut joltain jota on ammuttu pehvaan osunut lompakkoon..
Mies nukkui tuolilla pullo kadessa valui housulleen ja pissasi myos. lattia tulvi. Happy Good Friday.
Lue lisää

oscari : Pääsiäinen saa....
Kirjoitettu: 28.03.2018, 11:54:04
Munarikasta Pääsiäistä toivotamma.....

Lue lisää

oscari : Ilopojat
Kirjoitettu: 25.03.2018, 18:21:46
Ilopojat

EU-kumppanimme fransut ovat olleet pääsääntöisesti meitä myötämaisempia heteronormatiivisesta poikkeavaa käyttäytymistä kohtaan. Tämän vuoden alkupuolella ilmestyi Nicole Canet’n kirjoittama teos Garçons de joie, prostitution masculine 1860 – 1960. Siis sadan vuoden ajalta tarkastellaan mies- ja poikaprostituutiota, jotka ovat suunnatut miehiin meneville miehille.
Samalta kirjoittajalta ilmestyi vuonna 2012 teos: Hôtel granis, Garçons de joie, 1860 – 1960.

Molemmat teokset käsittelevät jo niemiensäkin tasolla samaa teemaa. Kuitenkin nyt ilmestynyt on aiempaa historiallisempi ja sen lähdeaineistona on ollut mm. Pariisin kaupungin poliisihallinnon arkistot. Teoksessa on myös runsas kuvitus.

Tässä voi vaan esittää nimimerkki Hulivilipojalle vain pienen toiveen, että hän kokoaisi ja täydentelisi myös tänne ranneliikkeeseen tekemiään kirjoituksia Suomesta ja täkäläisestä homogenestä!

Lue lisää

oscari : Elio, se olen minä!
Kirjoitettu: 24.03.2018, 10:20:17
Elokuva Call me by your name on ollut paljon esillä, niin hienosti käsitellystä teemastaan kuin Oscar-ehdokkuudestaan. Tältä kirjoittaja-Oscarilta elokuva saa parhaan mahdollisen maininnan.

Mutta ranskalainen Têtu-lehti haastatteli elokuva ohjaajaa Luca Guadagninoa, tällöin todella harvoin julkisuudessa esiintyvä ohjaaja totesi mm. seuraavaa.

Elio, se olen minä, toteaa ohjaaja, ja tekee näin merkittävän avauksen omaan nuoruuteensa.

Elion roolia elokuvassa näytteli nuori Timothëe Chalamet, joka sai parhaan miespääosan esittäjän Oscar- ja Golden Globe-ehdokuudet.
Lue lisää

Torontosta : Medical Cannabis Oil, CBD Drops,,,,
Kirjoitettu: 25.01.2018, 02:32:05
Voiko miehini tuoda sita suomeen? Meila se on sallittua. Hanella on Canadian lupakortti siihen. Han otta sita paivittain active kipuun. Jos ei emme tule.
Kommentit (1)

Torontosta : Tama usless uutinen...
Kirjoitettu: 20.01.2018, 03:48:39 (Muokattu: 20.01.2018, 03:54:45)
Oli eilen tv rolling news suomesta. Meidan pandat Toronto Zoo ollet taalla 4 vuotta ja heidan 2 syntynytta panda lahetetty nyt Edmonton Zoo, sielta parin vuoden paasta USA.

Lue lisää

Torontosta : Miksi ei kukaan kirjoita tanne?
Kirjoitettu: 28.12.2017, 02:50:03 (Muokattu: 25.01.2018, 02:38:03)
Nyt maailma puhuu ME Too, onko teilla mitaan kokemuksia, hyvia tai huonoja? Yes, me too, olin nuori 13v. Pidin siita . On myos talla meilla Me Like It Too: (Love it) Tiedan monet naisista haluavat rikastua tunnettujen miesten muka ahdistelusta, jotkut kymmenia vuosia takaisin. Mina pidin siita mies kosketteli joka paikasta. MLT,L on hyva myos.
Kommentit (1)

Torontosta : Russia
Kirjoitettu: 06.12.2017, 03:00:06
Russia jatetty pois olympialaisiata(missa,ne ovat,talvi.mika.)
Urheilijat ovat kayttaneet dope 60v, siina ei mitaan erikooista.
Ballet tanssijat myos steroids, dope, palomiehet, jne.
Lue lisää

Torontosta : Advent calendar.........
Kirjoitettu: 26.11.2017, 16:13:10
Suomeksi Joulukalenteri, on nyt myynnissa jossa on pieni aukaistava laatikko joka paivalle. Jokaisessa on pieni maara marijuaanaa ja niista tehtyja syotavia.

Kaupungin asukkaat aanestivat poliisit pois kouluista .Niita voi halyyttaa jos on tarvetta.
Lue lisää

Torontosta : Napakympin herra X Esa ja neiti B Johanna päätyivät Tinderiin kostealla Puolan-matkalla -
Kirjoitettu: 17.11.2017, 03:24:57 (Muokattu: 17.11.2017, 03:37:30)
"Napakympin herra X Esa ja neiti B Johanna päätyivät Tinderiin kostealla Puolan-matkalla -"
Johanna on minun kaukainen ex sukulainen, tavatiin kesalla Helsingissa. Han on paljon huvia ja hyva nainen.

Lue lisää

Lisää blogeja...

[ Blogien etusivulle | Uusimmat bloggaukset | Blogipalvelun ohjeet | Blogilista ]

Blogi

Blogi on päiväkirjamainen, julkinen ja säännöllisesti päivittyvä verkkosivu tai -sivusto, jossa kirjoittaja tai kirjoittajat kertovat omaan elämäänsä liittyvistä tai itseä kiinnostavista aiheista. Blogi on laina englannista, jossa blog on lyhentymä weblog-sanasta. Osittaisia synonyymeja blogille ovat mm. weblogi, loki, verkkoloki, verkkopäiväkirja ja nettipäiväkirja.

   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy