ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Zimbabwelainen valtuutettu vaatii homojen oikeuksien kunnioittamista

Lassijuhani • 19.05.2014 22:03 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Richman Rangwani, Zimbabwen hallitsevan Zanu PF-puolueen jäsen ja Mhondoro-Ngezin valtuutettu ja hiv-kampanjoija, osallistui Hollannissa lauantaina vietettyyn kansainväliseen homofobian ja transfobian vastaiseen päivään.

Hän kertoi kokoukseen osallistujille monen zimbabwelaisen vastustavan homoseksuaalisuutta pelkästään sen takia, etteivät he tiedä siitä mitään. Hän totesi: "Jos me saamme omaan yhteisööni kaiken tämän tiedon, asiat muuttuvat hyvin paljon, voin vakuuttaa. SafAids (afrikkalainen hiv-tukiverkosto) tuli yhteisööni ja onnistui puhumaan yli 250 heimopäällikön kanssa. Ja nämä ymmärsivät."

Richman Rangwan vannoi jatkavansa Zimbabwen homojen oikeuksien puolesta taistelua.

Hän lisäsi: "Sanon tänään, että kansainvälinen homofobian ja transfobian vastainen päivä on merkkipaalu, odottakaa ja katsokaa mitä tapahtuu seuraavina kahtena vuotena, ja jos Jumala sallii minun elää seuraavat viisi vuotta, teen jotain henkilökohtaisesti, en pelkää."

Zanu PF-n johjtaja ja Zimbabwen presidentti Robert Mugabe on tunnettu homovastaisista mielipiteistään ja sateenkaariväen vastaisesta politiikastaan.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy