ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Yves Saint Laurentin salainen piirroskokoelma

vaeltaja2006 • 20.02.2010 11:30 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Yves Saint Laurent piirteli eroottisia kuvia. Freddie Mercurylla on piirroksessa superpenis (kuva no 2). Monissa piirroksissa on marokkolaisia hahmoja. Yves Laurent kertoo päiväkirjassaan 1970 tunnelmia Marrakeshissa. Hän oli silloin 35-vuotias. Silloin kokeiltiin myös huumeita, koska Marrakesh tunnettiin hippien kohtauspaikkana. New Yorkissa hän kierteli eri paikoissa Andy Warholin kanssa. Paloma Picasso oli usein mukana seurapiirissä, Catherine Deneuve oli tukena. Muotisuunnitelijan ura oli alkanut Christian Diorilla jo 19-vuotiaana. Sen jälkeen hän hallitsi muotimaailmaa puoli vuosisataa.

Vuosien 1990-1992 välillä hän luovutti yhdelle firmansa työntekijälle, lähiystävälleen, 360 arkin piirroskokoelman. Heille tuli ero ja paperit päätyivät monacolaiseen liikkeeseen. Muodinluoja halusi päästä menneisyydestään täysin eroon. Lontoolainen Sotheby’s on todennut kuvat aidoiksi.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Linkki näyttää vaihtuneen. Äsken kuvat avautuivat seuraavasta linkistä:
www.hatter.hu
  JuhaniV • 20.02.2010 21:38
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy