ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Ystävänpäivä lähestyy

vaeltaja2006 • 09.02.2010 18:54 • 2 kommenttia. SATTUMAT
Armanin etusivulla www.armanieschange.co on musta-valkoisia kuvia, joissa keskellä on heterpari ja sivuilla homo- ja lesbopari. Ystävänpäivä on 14. helmikuuta, ja lähipäivinä kuvat somistavat amerikalaisten muotikauppojen ikkunoita.

Moraalinvartijat lähtivät heti liikkeelle. Luxus-merkki sai heti vastaansa kovat protestit. Kuvissa ei nähdä toisiaan rakastavia ihmisiä vaan kehotuksia homoseksuaalisuuteen. Konservatiivinen järjestö National Coalition for the protection of Children ja Families sanoo, että nyt mentiin rakkaudessa liian pitkälle. Samaa mieltä on toinen järjestö OneMillionMoms.com. He näkevät kuvissa sorftprornoa ja vaativat, että Armanin liikkeitä on boikotoitava. Nyt vain on käymässä niin, että kampanja on jo loppu ennen vastatoimenpiteitä.

Viime vuonna italialainen muotitalo Giorgio Armano aiheutti Lontoossa alushousumainoksellaan liikennekaaoksen. Oxford Streetillä Selfridges-kauppatalon edessä oli 25-metriä korkea juliste: David Beckham mustissa retroslipseissä. Tammikuussa Christian Ronaldo nousi otsikoihin.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Eikö tuo ihan yhtälailla kehota heteroseksuaalisuuteen? Siinäpä vasta onkin jotain todella vastenmielistä!
  sleepygay • 09.02.2010 19:25
Mahdanko nähdä, mitä haluan, vai onko tuossa sekaparissa oikeanpuoleinen mies tuosta miesparista? Jos on, tämähän on kuin mitäkin eheyttäjien propuskaa. Ihan inhottaa pelkkä ajatuskin.
  Vieno • 10.02.2010 16:03
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy