ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Yle Teeman Pride-viikkoa vietetään yhtä aika Helsinki Priden kanssa

Sami Mollgren • 14.06.2016 10:54 TELEVISIO • KOTIMAA
Televisiokanava Yle Teema viettää pride-viikkoa 27.6.-3.7., Helsinki Pride -tapahtuman ajan. Viikon aikana esitetään runsaasti seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjä sivuavia ohjelmia.

Maanantaina 27.6. ja uusintana lauantaina tutustutaan Kiinan todellisuuteen; suurkaupungin avoimeen ilmapiiriin ja maaseudun torjuviin asenteisiin.

Tiistaina 28.6. ja uusintana sunnuntaina nähdään Our Gay Wedding -musikaali. Tiistaina nähdään myös Man for a day - Thinking with the body -dokumentti.

Keskiviikkona 29.6. ja uusintana sunnuntaina esitetään Minä ja pikkusiskoni -dokumentti. Keskiviikkona nähdään myös elokuva Querelle.

Torstaina 30.6. ja uusintana lauantaina esitetään "Kuulostanko homolta?" -tiededokumentti.

Perjantaina 1.7. esitetään elokuva Adelen elämä.

Lauantaina 2.7. ja uusintana sunnuntaina nähdään Kyllä homotkin siivoaa -dokumentti


Yle Teema on aiempinakin vuosina koonnut esitettäväksi hlbti-teemaisia ohjelmia Helsinki Priden aikaan.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy