ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


dtm
Barefoot Wine
Sinuiksi - tuki- ja neuvontapalvelu
www.seksipertti.fi
Palveluoppaassa mukana
Hyötypyörä
Hyötypyörä on 2007 perustettu kuormapyörällä toimiva lähettipalvelu. Kuljetamme kaikki lähetykset 0 - 50kg Helsingin kantakaupungissa hintaan 7,70 € (sis. alv 22%). Arvomme ovat ekologisuus, hyvä ekonomia ja luotettavuus. Tutustu palveluumme sivuillamme!
yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

YLE Tampere käsittelee eheyttämisyrityksiä

JuhaniV • 07.03.2012 05:01 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
YLE Tampere on haastatellut paikallisen Setan puheenjohtajaa, joka toteaa työtä riittävän mm. eheytyskampanjoiden seurauksien korjaamisessa.

Mikko Väisänen toteaa Tampereella edetyn pitkin harppauksin yhdenvertaisuuden suuntaan.

- Asenneilmapiiri on muutamista paljon huomiota saaneista välikohtauksista huolimatta varsin myönteinen. Täällä on helppo olla oma itsensä. Tampereella saimme apulaispormestarinkin mukaan julistamaan homo- ja trans-rauhaa.

Pirkanmaan Seta on avannut puhelimitse tapahtuvan neuvonta- ja tukipalvelun. Vastaajana on psykologi-seksuaalineuvoja. Tänään avautuu myös suojattu verkkoyhteys luottamuksellisia keskusteluja varten.

Väisänen moittii ankarasti hengellisten tahojen nk. eheyttämistoimintaa.

- Järjestäjätaho uskoo varmaan olevansa hyvällä asialla, mutta todellisuudessa eheyttämiskurssit rikkovat lakia. Homoseksuaalisuus on poistettu sekä rikos- että sairausluokituksesta jo ajat sitten, ja siksi homoseksuaalin leimaaminen sairaaksi on lain vastaista. Jos joku miettii, uskaltaako tulla kaapista ulos, hän tarvitsee asiantuntija-apua ja vertaistukea eikä suinkaan näitä käsittämättömiä terapointeja, joissa persoonaa yritetään muuttaa.

Väisänen toteaa Setan tavoitteena olevan tekemisen itsensä tarpeettomaksi. Siihen on kuitenkin edelleen vielä matkaa.


Jaa Facebookissa

 

Kommentoi juttua: (Lähetä asia- ja kirjoitusvirheistä viesti henkilökohtaisesti kirjoittajalle, ei julkaistavaksi kommentiksi)

Jos lähetät julkaistavaksi tarkoitetun kommentin, se näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.

Lähetä jutun aihetta koskeva kommentti julkaistavaksi
Lähetä henkilökohtainen viesti jutun kirjoittajalle (ei julkaistavaksi)Keskity kommentissasi jutun aiheeseen ja kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä hauku muita ihmisiä. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Katso myös nämä
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2016 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy