ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Yhdistyvätkö Gay Gamesit ja Outgamesit Münchenissä 2018?

vaeltaja2006 • 28.03.2012 08:28 UUTISET: URHEILU
Vuodesta 2006 lähtien kansainvälisiä HLBTI-urheilukisoja on järjestänyt kaksi organisaatiota: FGG (Federation of Gay Games) ja GLISA (Gay Lesbian International Sports Association järjestää Outgameseja). Ensi vuonna 2013 Outgamesit pidetään Antwerpenissä ja 2014 Gay Gamesit Clevelandissa.

Kisoilla on kysyntää. Vuoden 2018 Gay Gameseja haluavat Brasilia (jokin kaupunki), Lontoo, Pariisi ja Orlando. Nyt hakijajoukkoon on liittymässä München. Siellä pidettiin jo vuonna 2004 Eurogamesit. Urheilijoita oli mukana 5500 ja kaupungin tuloiksi arvioitiin 30 miljoonaa euroa. Gay Gameseissa käy normaalisti yli 10 000 urheilijaa, joten kisat ovat huomattavasti suuremmat. Kölnissä oli kaksi vuotta sitten Gay Gamesit, ja se oli hieno HLBTI-tapahtuma, mutta samalla taloudellinen fiasko. Kisojen järjestelyorganisaatio meni myöhemmin konkurssiin.

Viime aikoina on käyty keskustelua siitä, että Gay Gamesit ja Outgamesit pitäisi yhdistää. Ei ole järkeä siinä, että on kahdet rinnakkaiset kisat. München on valmis järjestämään vuoden 2018 kisat, jos ne ovat yhdistetyt kisat. Kisakaupungista päätetään syksyllä 2013. Münchenin kaupunki on ollut myötämielinen ja on valmis tukemaan kisoja huomattavalla rahasummalla (250 000 euroa). Kuitenkin kisojen päätulolähde on osallistumismaksu. Niillä maksuilla kustannetaan mm. Münchenin olympiastadionin vuokrat. Pelkkä hakuprosessi kaikkine mainostemppuineen tulee maksamaan ainakin 58 000 euroa.

www.tz-online.de


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy