ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

Will & Grace (TV-sarja)

Hank • 01.07.2003 14:41 ELOKUVAT JA SARJAFILMIT
TV-sarja 1998-
Sarjan luojat: David Kohan ja Max Mutchnick

Pääosissa:
- Will Truman - Eric McCormack
- Grace Adler - Debra Messing
- Karen Walker - Megan Mullally
- Jack McFarland - Sean Hayes

Will ja Grace ovat parhaita ystäviä, Will on asianajaja ja homo, Grace puolestaan sisustussuunnittelija ja hetero. He asuvat New Yorkissa.

Sarjan alussa Grace on kihloissa todellisen typeryksen kanssa, ja lopulta kun heidän suhteensa kariutuu, Grace muuttaa yhteen Willin kanssa. Tämä on tarkoitus olla vain väliaikaista, siihen asti kun Grace löytää oman asunnon, mutta kaikki ei menekään ihan kuten suunniteltua ja heistä tuleekin vakituiset asuinkumppanit.

Komediasarjassa ovat mukana myös Jack, Willin kovin esiintymishaluinen homoystävä, ja Karen joka on Gracen sihteeri/assistentti jonka ei todellisuudessa tarvitsisi edes tehdä töitä sillä hän on nainut rahaa useaan otteeseen. Eikä hän kyllä Gracen firmassa paljon mitään teekään, on lähinnä Gracen henkisenä tukena, ainakin toisinaan.

Koko Will & Grace -sarja on saatavilla DVD:llä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy