ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Wikileaks-Manning haluaa korjata sukupuoltaan

jnsto • 22.08.2013 16:44 • 3 kommenttia. UUTISET: YLEISET
Pitkän tuomion tietovuodosta saanut Bradley Manning on ilmoittanut etunimensä olevan nyt Chelsea ja kertonut olevansa transsukupuolinen.

Juridisesti Manning on edelleen mies, mutta amerikkalaiselle NBC-kanavalle välittämässä viestissään hän tuo esiin ristiriitaisen kokemuksensa sukupuolestaan. Manning toivoo, että häntä puhutellaan jatkossa nimellä Chelsea ja feminiinipronominilla.

- Olen nyt Chelsea Manning, hän kirjoitti NBC:n julkaisemassa kannanotossa.

Manningin asianaja kertoi tänään Politico-lehdelle, että tuomittu aikoo vaatia vankilalta hormonihoitoja. Hoitojen tarkoitus on vaihtaa Manningin kehon sukupuolta.

Politicon mukaan Manningille ei tulla tarjoamaan vankilassa sukupuolenkorjausleikkausta tai hormonihoitoja. Psykiatrista apua sukupuoliristiriitaan Manningille kuitenkin luvataan.

Korjaus: Virheellinen muoto sukupuolen vaihtaminen muutettu oikeaan muotoon sukupuolen korjaaminen.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Rapakontakaisen sotimis&vakoilu-sopan kuviot vain palavat pohjaan lisää, sillä siellä tuotiin käsittelyyn juuri nyt myös tälläinen

warisacrime.org

"In court papers filed today (PDF), the United States Department of Justice requested that George W. Bush, Richard Cheney, Donald Rumsfeld, Colin Powell, Condoleezza Rice and Paul Wolfowitz be granted procedural immunity in a case alleging that they planned and waged the Iraq War in violation of international law."

Varsin irvokasta siihen nähden että Bradley Manning tuomittiin 35 vuodeksi sotarikosten paljastamisesta ja George W. Bushille ja hallintopoppoolleen haetaan samalla syytesuojaa taannoisiin sotarikoksiin ja sodan aloittamiseen Irakia vastaan valheellisin perustein.

Bushin Irakin sodan seurauksena Irakissa on surmattu seksuaalivähemmistöihin kuuluvia ihmisiäkin viime vuosina, mitä siellä ei tehty niinkään Saddamin hallinnon aikana.
  human • 22.08.2013 22:36
Vaihtaa vai kenties korjata?
  SaintJudy • 23.08.2013 04:50
Vaihtaa vai kenties korjata?

SaintJudy • 04:50

Nyt teit kinkkisen kysmyksen, onko olenkorsia vai voiko kilauttaa kaverille.
  Xx_Val_xX • 23.08.2013 10:00
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy