ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Vuoden 2016 Gaygaalan äänestyksen ehdokkaita etsitään

Sami Mollgren • 20.12.2015 11:03 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA
QX etsii parhaillaan ehdokkaita vuotuiseen äänestykseensä. Varsinainen äänestys alkaa tammikuussa. Äänestyksessä eniten ääniä saaneet palkitaan 5. helmikuuta Helsingissä järjestettävässä Suomen QX Gay Gaala -tapahtumassa.

Kategorioita on 12 ja ne ovat Vuoden homo, bi tai trans, Vuoden hetero, Vuoden Drag, Vuoden kotimainen artisti, Vuoden kotimainen biisi, Vuoden TV-tähti, Vuoden Keep Up the Good Work, Vuoden homoklubi, Vuoden homopaikka (Helsingin ulkopuolella), Vuoden homobaari, Vuoden Show sekä Vuoden hlbti-yrittäjä (muu kuin ravintola-ala).

QX Gay Gaalan tuottaa ruotsalainen QX Förlag Ab, joka on järjestänyt QX Gay Gaalan Ruotsissa jo 17:nä vuonna. Suomessa tapahtuma järjestetään nyt kolmannen kerran.

QX Gay Gaala järjestetään perjantaina 5. helmikuuta 2016 Helsingin Savoy-teatterissa. Gaalan jälkeinen virallinen After Party on määrä pitää G Loungessa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Aikas kimurantti tuo lokerointi kategorioihin:
* Vuoden homo, bi tai trans
* Vuoden hetero

esim. sen suhteen, kumpaan kategoriaan noista mahtaa kuulua viime kesänä Kangasniemi Priden järjestämisessä ansiokkaana aktivistina toiminut Tarja Pölkki ?

www.lansi-savo.fi

Omasta mielestäni hän ainakin oli kuluvan vuoden yksin tähdistä.
  human • 20.12.2015 14:34
Tomihan teki viime keväänä tosi huikean saavutuksen - huikea 3. sija Mr Gay World -kisassa!

ranneliike.net

- - -

Ja viime kesän Älä pelkää -biisi Atomirotalta oli hyvä paukku

www.youtube.com

- - -

Show-puolella Antti Holma sai ihan homona heterotkin haluamaan ... jatkoa.
Tai pitäisikö sanoa että kun homo on puikoissa, niin hetero- ja bi-porukkakin intoutuu ja avautuu; ja samalla hlbt-artistejakin pääsi tv-framille musisoimaan.

Kommenttia muokattu: 20.12.2015 klo 15:00
  human • 20.12.2015 14:49
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy