ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Vitali Milonovin hampaissa tällä kertaa Nike

Ossi Halme • 31.07.2015 22:28 SATTUMAT • ULKOMAAT

#BeTrue-lenkkari (Nike.com)
Venäjän ns. homopropagandasäännösten puuhamies Vitali Milonov on ottanut hampaisiinsa urheiluvaatejätti Niken sateenkaarimalliston. Milonovin mukaan Nike on erityisen vaarallinen Venäjän nuorisolle, koska ”vääristyneet arvot” ovat osa pehmeää vallankäyttöä, jonka kohteena ovat teinit, jotka ovat erityisen alttiita mainonnan välittämille viesteille. Epäselväksi jäi kuitenkin se, miten tossut ja t-paidat tarkalleen ottaen turmelevat venäläisen nuorison. #BeTrue-mallistoa ei myöskään ole edes myynnissä Venäjällä, vaan sitä on ollut saatavilla vain Niken amerikkalaisen verkkokaupan kautta.

Niken edustaja on ilmoittanut, että yhtiö ei syrji iän, kansallisuuden, sukupuolen tai seksuaalisen suuntauksen perusteella, vaan kannattaa sosiaalista ja kulttuurista monimuotoisuutta. Yhtiön Venäjän-tiedottaja kuitenkin tähdensi, että Niken yhteistyökumppani päättävät itse valikoimastaan, eikä valmistaja pakota ottamaan jotain tiettyä tuotetta myyntiin.

Nike on tuottanut #BeTrue-malliston tuotteita joka kesä vuodesta 2012 lähtien. Milonovin Nike-ajatuksista on uutisoinut mm. The Moscow Times.


Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy