ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Villit Pippelit teki paluun Hulahula Suomi -tanssiohjelmassa

vaeltaja2006 • 16.06.2017 21:53 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • KOTIMAA

Villien Pippeleiden show, kuva youtube-videosta
Hulahula Suomi -ohjelman kuudennessa osassa kerättiin tanssijoita pääkaupunkiseudulta. Mukaan tanssiin lupautui Villit Pippelit -ryhmä, joka esiintyi 1990-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa. Villit Pippelit otti vaikutteita amerikkalaiselta Village People -ryhmältä.

Hulahula Suomi -ohjelmassa ryhmää vetänyt Pekka Saukkonen kertoi hauskasti Villeistä Pippeleistä ja heidän esiintymisistään. Esiintymisasuja oli paljon ja omasta takaa oli monenlaista puku- ja lavaosaajaa.

Villit Pippelit oli avoimesti homohenkinen discoyhtye, jossa pääosana ei ollut huippuosaaminen vaan hyvä fiilis. Hulahula Suomi -tanssisohjelmassa harjoiteltiin yksi esitys Marco Bjurströmin johdolla. Mukaan haalittiin erilaisia tanssija- ja maallikkoryhmiä, mm. pappien ryhmä. Harjoittelupaikkana oli Oopperan amfiteatterissa oopperatalon eteläsivustalla - avoimen taivaan alla.

Hulahula Suomi -ohjelman lopullisena tavoitteena on, että eri puolilla Suomea juhannuksena järjestetään suuri yhteinen tanssiesitys. ”Koko Suomi” tanssii.


Villit Pippelit, Jyrki Hit Challenge 1999, YoutubessaKatso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Onko tämä uutisen arvoinen asia? Mieluummin vaikenisin kuoliaaksi koko ryhmän.
  1965 • 17.06.2017 09:09
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy