ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Viikonloppuna isoja kokouksia

vaeltaja2006 • 01.10.2010 03:04 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Tänä viikonloppuna on pari isompaa kansainvälistä kokoontumista ja yksi kotimainen syystapahtuma.


Nahka- ja fetissikerhojen vuosikokous Frankfurtissa


Euroopan nahka- ja fetissikerhojen kattojärjestö ECMC pitää vuosikokoustaan Frankfurtissa. Kolmen päivän ajan on erilaisia bileitä ja lauantaina viralliset delegaatit istuvat muutaman tunnin vuosikokouksessa. Suomesta kattojärjestöön kuuluu MSC Finland. Se ei kuitenkaan tänä vuonna ole lähettänyt omaa delegaatiota. Asiat hoituvat myös sähköpostin kautta.

Viikonlopun pääpaino on bileissä ja Mister Leather Europen valinnassa. Ensimmäisen kerran Mister Leather Europe valittiin Tukholmassa vuonna 1985. Media on alkanut kiinnostua näistä kilpailuista. Viime vuoden Mister oli Hollannista, ja hänestä oli hollantilaisissa lehdissä monta juttua.
ranneliike.net
DreamwearClubin syystapaaminen Hämeessä


DreamwearClubin syystapaamisen ohjelma on pääosin melko kevyttä ja käytännöllistä. Käydään teatterissa, ja on meikkaus- ja kampaamopalveluita ja tyylikoulu. Lauantaina on vuoropuhelua Setan kanssa. Viime keväänä DreamwearClubin kevättapaamisessa vieraili tasa-arvoministeri Stefan Wallin. Hän lupasi ,että sukupuolivähemmistöjen asemaa tullaan parantamaan tasa-avolaissa.
ranneliike.net


Kolmas European Transgender Council Malmössä


Tänään alkoi Malmössä kolmas eurooppalaisen transgender-neuvoston kokous. Kokous kestää sunnuntaihin. Avajaisseremoniassa puhui perjantaiaamuna Euroopan neuvoston ihmisoikeuskomissaari Thomas Hammarberg. Ennakkoon tehdyssä haastattelussa Arja kertoi kokouksesta. Kesto 2 min 20 sek.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Yön myöhäisinä tunteina on valittu uusi Mister Leather Europe 2010 Frankfurtissa. Viime vuonna kesti viikkoja, ennen kuin kilpailun voittaja paljastui ulkopuolisille. Miten käy nyt?

Odotellessa: tässä kilpailijat:
www.flc-frankfurt.deMalmön transgender-kokouksen osanottajat olivat mukana pride-paraatissa. QX:ssä on laaja kuvareportaasi lauantain kulkueesta. Mukana olivat saksalaiset Sisters of Perpertual Indulgence, konferenssivieraat, poliisit, kirkko, ja iso määrä HLBTI-järjestöjä.
www.qx.se
  vaeltaja2006 • 03.10.2010 06:10
Wikipedia on se tietolähde, joka nykyään toimii nopeimmin. Wikipediassa kerrotaan, että Mister Leather Europaksi valittiin viime yönä Mr Leather France, etunimi on Eric.

Ensi viikonvaihteessa valitaan Mr Rubber Berlin ja sitten onkin Mister Gay Europen valinta Genevessä lokakuun puolenvälin jälkeen, 19.-24. lokakuuta..

Kommenttia muokattu: 03.10.2010 klo 15:39

Kommenttia muokattu: 03.10.2010 klo 15:41
  vaeltaja2006 • 03.10.2010 15:37
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy