ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Vihreiden nuorten nettisivusto voitti

vaeltaja2006 • 16.12.2007 14:51 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
Poliittisille nuorisojärjestöille on ollut käynnissä kilpailu parhaasta EU-tiedottamisesta. Sen voittivat vihreät nuoret eli ViNO.. Kilpailun raati oli täkllainen: viestintätoimisto Taitomyllyn johtaja Susanna Paloheimo, EU-viestinnän tutkija Kari Karppinen sekä mediapersoona Joonas Hytönen. Raati perusteli voittajakampanjan valintaa sillä, että ViNOn aihe oli selkeästi rajattu ja kampanja oli hyvin mietitty.

ViNO on ollut mukana prideillä Virossa, Latviassa, Varsovassa ja Suomessa. Nyt tuotettiin esite, jossa kerrottiin seksuaalivähemmistöjen oikeuksista EU:ssa. Mukana on Euroopan kartta, josta selviää kunkin EU-maan vähemmistöjen juridinen tilanne esimerkiksi avioliiton, parisuhteen rekisteröintimahdollisuuksien ja syrjinnän suhteen.

ViNOn kampanjan verkkosivut ovat osoitteessa
www.vino.fi


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Tarkennan vielä – kun asiasta jotain tiedän – että kilpailu voitettiin siis kampanjalla, johon kuului osallistuminen kesällä Riian, Helsingin ja Tallinnan prideille sekä esite seksuaalivähemmistöjen tilanteesta EU:ssa. Esitteestä tehtiin myös verkkoversio.
  Liáina • 11.01.2008 22:53
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy