ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Video: Lähteekö tuntematon saman sukupuolen edustaja treffeille?

Sami Mollgren • 20.04.2014 11:43 • 5 kommenttia. SATTUMAT
Kahdessa YouTube-videossa nähdään ihmisten reaktioita siihen, kun tuntematon samaa sukupuolta edustava henkilö tulee yllättäen juttusille ja pyytää treffeille tai puhelinnumeroa.

Tempausten taustalla oli whatever -nimisen YouTube-kanavan tekijät. Kanavan ideaksi kerrotaan pilat, sosiaaliset testit, umpimähkäisyys ja kaikki mahdollinen. Taustajoukoiksi kerrotaan Brian ja ystävät. Whatever on läsnä YouTuben ohella myös useissa muissa sosiaalisen median palveluissa.

Guy picking up guys -videota on katsottu runsaat puoli miljoonaa kertaa ja Girl picking up girls -videota runsaat kaksi miljoonaa kertaa.Naisten kohdalla useat suostuvat lähtemään treffeille. Myös miesten kohdalla reaktiot olivat pääosin asiallisia. Yksi kertoo olevansa imarreltu, vaikka ei olekaan homo. Toisaalta mies, joka kertoo olevansa Afrikasta, suhtautuu asiaan jyrkemmin.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Suudelman ehdottamisessa kannattaa ottaa huomioon, miten tässä kävi

www.youtube.com

Homo-kysäreitä ovat harrasteneet muutkin
Kysytään miehltä, onko kysyjä homo www.youtube.com
Kysytään naisilta, onko kysyjä homo www.youtube.com

Ja kysyjistä sitten tarkemminkin
Mark E. Miller www.youtube.com
Ethan Hethecote www.youtube.com

ja noitahan videoblogeja nykyisin riittää ; )
www.youtube.com
www.youtube.com

Kommenttia muokattu: 21.04.2014 klo 01:49
  human • 20.04.2014 12:00
Sukupuolistereotypioita puolestaan rikotaan joogahousupilailussa ( www.youtube.com ). Pinkeisiin joogahousuihin pukeutunut mies häärii auton konepellin alla ja ohi kulkevat miehet katselevat varsin julkeasti tämän takamusta, luullen sen kuuluvan timmille naiselle.

Itse myönnän joskus katselleeni kauempaa omia ulkonäkömieltymyksiäni täyttävää henkilöä ja tajunnut vasta hetkeä myöhemmin tämän olevan nainen. Ei kai saisi sanoa ääneen, mutta olen sujuvasti sen jälkeen pistänyt kyseisen henkilön kategoriaan "rekkalesbo".
  smo • 20.04.2014 12:19
Tuossa jooga?housupilailussa suurin osa noista miehistä vaikuttaisi olevan kiinnostunut lähinnä siitä, mitä tyyppi puuhaa auton moottorin kanssa.

Kommenttia muokattu: 21.04.2014 klo 02:00
  human • 21.04.2014 01:59
smo ja human: Kyseisessä autossa, Infiniti G35:ssä, moottori on edessä, ei takana. :DDD Siis joogahousuinen kaveri puuhaili jotain auton tavaratilassa, ei suinkaan moottoritilassa :DDD
  tokyo84 • 21.04.2014 11:50
Kappas. Tuossahan se pakoputkikin töröttää. En edes ajatellut asiaa, kun keskityin niin tuohon pyllistelyyn. Että kummin päin se auto onkaan... :D
  smo • 21.04.2014 13:09
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy