ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Video: halaamalla irti ennakkoluuloista

Sami Mollgren • 20.03.2014 19:25 • 1 kommentti. SATTUMAT
First Gay Hug -videossa homofoobikot halaavat ensimmäistä kertaa heille tuntemattomia homoja ja lesboja. Videolla kaikkiaan viittätoista homofobista ihmisiä pyydettiin halaamaan seksuaalivähemmistöön kuuluvaa tuntematonta henkilöä.

YouTubeen ladattua videota on katsottu tähän mennessä runsas miljoona kertaa.

Videolle kuvattujen kohtaamisten alussa käydään keskustelua esimerkiksi ennakkoluuloista. Ihmiset ovat aluksi varauksellisia, vaivautuneita ja hämmentyneitä, mutta lopulta kaikki kumminkin uskaltautuvat halaamaan.


First Gay Hug -video

Osa ilmaisee varauksellisuutensa homoja kohtaan johtuvan uskonnosta ja toiset homojen korostuneesta seksuaalisuudesta. Halausten jälkeen ihmiset vaikuttavat rennommilta kuin ennen halausta.

Kyseinen video on The Gay Women Channelin toteuttama versio netti-ilmiöksi nousseensta First Kiss -videosta, jossa mallit suutelivat toisiaan ensi kertaa.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Myös tietoisuus historiasta avittanee

www.homohistory.com
  human • 20.03.2014 23:55
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy