ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


dtm
Miss Gay Finland 2016
Mr. Gay Finland 2016
Sinuiksi - tuki- ja neuvontapalvelu
www.seksipertti.fi
Palveluoppaassa mukana
Proud Optiikka
Proud Optiikka on yksityinen ja palveleva optikkoliike Helsingin Ullanlinnassa. Laadukkaiden tuotemerkkien lisäksi saat meiltä aina yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua. Kehysmallistostamme löytyvät mm. merkit Tom Ford, Saint Laurent Paris.
yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Venäläinen provinssi kielsi aidsin vastaisen tempauksen

Lassijuhani • 11.12.2011 18:33 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Venäläisen Tyumenin provinssin viranomaiset ovat kieltäneet erästä seksuaalivähemmistöjä edustavaa järjestöä järjestämästä aidsin vastaista tempausta, jonka tarkoituksena oli taistella uusia HIV-tapauksia vastaan. Järjestö on ilmoittanut valittavansa päätöksestä oikeusistuimille.

Rainbow House-niminen järjestö pyysi Tyumenin provinssihallitukselta luvan viettää aidsin vastaista toimintapäivää, jonka tarkoituksena oli antaa näkyvyyttä taistelulle uusia HIV-tapauksia vastaan Venäjällä. Huolimatta aidsin vastaisten tapahtuminen tarpeellisuudesta paikallishallitus päätti kieltää toimintapäivän viettämisen jättäen järjestön vaille mahdollisuuksia jaella hankkimaansa yli 600 esitettä.

Paikallishallitus on esittänyt kiellon tekosyyksi mahdolliset turvallisuusongelmat väittäen, ettei se pysty takaamaan osallistujien turvallisuutta, jos se sallisi päivän vieton.

Sateenkaarijärjestö on kertonut valittavansa päätöksestä oikeusistuimiin, ja syyttänyt paikallishallitusta julkisesti aloitteettomuudesta aidsin vastaisessa taistelussa.


Jaa Facebookissa

 

Lukijoiden kommentit
Esiintyykö turvallisuusongelmia silloin, kun ”Putin Jugend”-nuorisojärjestö haluaa järjestää toimintapäivän Venäjällä?
  Lassijuhani • 11.12.2011 18:41
Kommentoi juttua: (Lähetä asia- ja kirjoitusvirheistä viesti henkilökohtaisesti kirjoittajalle, ei julkaistavaksi kommentiksi)

Jos lähetät julkaistavaksi tarkoitetun kommentin, se näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.

Lähetä jutun aihetta koskeva kommentti julkaistavaksi
Lähetä henkilökohtainen viesti jutun kirjoittajalle (ei julkaistavaksi)Keskity kommentissasi jutun aiheeseen ja kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä hauku muita ihmisiä. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Katso myös nämä
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
  Mainonnan paikka  
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2016 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy