ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Venäläinen homopari kansainvälisessä vuoden lehtikuvassa

jnsto • 12.02.2015 14:44 • 1 kommentti. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI

Otos World Press Photo -kilpailun nettisivusta. Voittajakuvaa voi katsoa hyvälaatuisena sivulla, jonne pääsee tämän jutun yhteydessä olevasta linkistä.
Tanskalaisen kuvaajan Mads Nissenin kuva venäläisestä homoparista valittiin vuoden lehtikuvaksi World Press Photo -kilpailussa torstaina. Perusteluna oli, että kuva nostaa esille Venäjän sorrettujen seksuaalivähemmistöjen ahdinkoa.

Nissenin kuva voitti myös ristiriitaiset asiat -kategorian ensimmäisen palkinnon. Kuva Jon ja Alex, oli osa suurempaa Homofobia Venäjällä -projektia. Projektin taustalla ovat Venäjällä viime vuonna säädetyt seksuaalivähemmistöjen oikeuksia rajoittavat lait, kuten transvestiittien ja transsukupuolisten kielto ajaa autoa sekä kielto levittää "homopropagandaa" lapsille.

Palkintojuryn puheenjohtajan Michelle McNally kuvasi kilpailun vaatimuksia ja valintaa.
_ Kuvan täytyy olla yhtä aikaa esteettinen, vaikuttaa, ja sillä pitää olla potentiaalia muodostua ikoniseksi, McNally kertoi.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kuvassa on sama tunnelma kuin vanhoissa neorealistisissa elokuvissa. Tyyni, uhkaava ja odottava. Hieno kuva vaikka ei tietäisi reaalimaailman taustaa.
  Kari (ei rekisteröitynyt) • 13.02.2015 12:54
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy