ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Venäjän ulkoministeri opastaa ulkomaille matkaajia: ei kannata esiintyä homovastaisena

vaeltaja2006 • 30.03.2017 00:54 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Vaikka Venäjällä homovastaisuus on ”valtion suojeluksessa”, ulkomaille matkaavalle turistille annetaan ohje: kannattaa pidättäytyä homo- ja transfobisista ilmauksista ja ilmeistä. Kussakin maassa kannattaa huomioida sen maan tapa elää.


Matkustusohjeissa Ranskaan neuvotaan, että ei ole viisasta sättiä hlbtiq-yhteisön jäseniä eikä kannata ilmeillä ilmaista kielteisiä tuntojaan. Espanjassa ei löydy ymmärtämystä, jos ilmaisee negatiivisia mielipiteitä ”ei-perinteisestä” seksuaalisesta suuntautumisesta.

Kanadassa samaa sukupuolta olevien avioliitto on jo kauan ollut laillinen ja siellä on ollut sukupuolten tasa-arvo. ”Äijävitsejä” ei kannata kertoilla. Myöskään Itävallassa ei pidä lausua loukkaavia mielipiteitä ihmisten seksuaalisen suuntautumisen perusteella.

Turisteille annetaan ohjeeksi olla pidättyväinen alkoholin nauttimisessa ja kannattaa olla ystävällinen isäntämaan ihmisiä kohtaan. Ei kannata käyttää Hollywood-filmeissä käytettyjä loukkaavia käsimerkkejä. Mustia ei pidä kutsua neekereiksi.Monet EU-maiden ulkoministeriöt opastavat kansalaisiaan ottamaan huomioon Venäjän homopropagandakielto. Suomen ulkoministeriön matkustustiedotteessa opastetaan Venäjälle matkustavia näin:

”Homoseksuaalisuus ei ole Venäjällä rikos, mutta lain mukaan on kiellettyä rinnastaa eri ja samaa sukupuolta olevien suhteet sekä jakaa tietoa ”ei-perinteisistä” seksuaalisuhteista alaikäisille.

Erilaisia vähemmistöjä kohtaan voi esiintyä suvaitsemattomuutta ja jopa väkivaltaista käyttäytymistä.”


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Venäjä on totalitaristinen kehitysmaadiktatuuri ja terroristivaltio, jonka kanssa ei pidä olla missään tekemisissä. Jokainen Venäjällä asuva venäläinen on meidän näkökulmastamme potentiaalinen terroristi ja rikollinen ja näin sen tuleekin olla. Venäjälle ei saa antaa edes pikkusormeakaan.

Meille parasta olisi se, että Putinin jälkeen Venäjä hajoaa kymmeniksi sotaisiksi pikkuvaltioiksi, jotka vihaavat toisiaan ja kaaos ja köyhyys on taattua. Ja näinhän on myös onneksi ennustettu tulevan käymään :)

Venäjän loppu on onnenpotku Suomelle ja suomalaisille :)
  ._. (ei rekisteröitynyt) • 05.04.2017 17:43
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy