ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
hiv harrastukset hyvinvointi linkit kaikki artikkelit

Venäjällä kehotetaan Eurooppaan matkaavia ottamaan hepatiitti A -rokote pride-kulkueiden yleistymisen vuoksi

Sami Mollgren • 23.06.2017 13:15 • 2 kommenttia. UUTISET: TERVEYS JA TUTKIMUS • ULKOMAAT
Eurooppaan matkalle lähdössä olevia venäläisiä kehotetaan ottamaan hepatiitti A -rokote. Tarkastusvirasto Rospotrebnadzor perustelee suositusta pride-kulkueiden lisääntymisellä. Venäläismedian mukaan Euroopassa hepatiitti A:n kantavat ovat lähinnä homot.

Tarkastusvirasto nostaa esiin myös Espanjan pääkaupungissa Madridissa järjestettävän World Pride -tapahtuman, jonne odotetaan noin kahta miljoonaa osallistujaa. Rospotrebnadzor kertoo 91 prosenttia Portugalin hepatiitti A -tartunnoista tulleen miesten välisen seksin kautta. Suurin osan tartuntatapauksista on tarkastusviraston verkkosivuilla olevan tiedotteen mukaan Alankomaissa, Isossa-Britanniassa ja Espanjassa. Myös Suomi on 15 Euroopan maata sisältävällä venäläisviranomaisten listalla.

Tarkastusvirasto ei matkustustiedotteessaan ota kantaa Venäjän omaan hepatiitti-tilanteeseen. Venäjä määritellään Suomessa hepatiitti A -tartuntariskiltään kohtalaisen riskin maaksi. Joidenkin kriittisten kommenttien mukaan Venäjän tarkastusviraston huolessa on enemmänkin kysymys kielteisten mielikuvien liittämisestä homoseksuaalisuuteen.

Rokote.fi -sivuston mukaan hepatiitti A on hyvin yleinen maailmalla. Korkean tartuntariskin alueita ovat Saharan eteläpuolinen Afrikka ja osa Etelä-Aasiaa. Kohtalaisen tartuntariskin alueisiin kuuluvat mm. Välimeren etelä- ja itäpuoliset maat, Venäjä, Baltian maat ja kehitysmaat.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Venäläiset ne vain jaksaa. Tässä muuten kartta hepatiitti A:n levinneisyydestä, josta käy ilmi että juuri Euroopan parhaissa maissa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille on kaikkein alhaisin hepatiitti A:n levinneisyys, kun se on Venäjällä Euroopan levinneimpiä. Sama pätee muuten tähän kamalaan "homotautiin" eli HIV:hen.

Mutta kehitysmaadiktatuurissa kehitysmaadiktatuurin tavoin >_>

hepatiitti-A:
virology-online.com

HIV:
who.int
  ._. • 24.06.2017 01:20
Kyseessä ei ole (ainoastaan) jotain antihomopropagandaa, vaan myös Suomen ylin terveydenhoitotaho eli THL on jo toukokuuusa julkaissut kehotteen ottaa rokote Euroopan pride-tapahtumia varten kuten: Kuinka vähentää tartuntariskiä World Pride 2017 -festivaalilla ( www.thl.fi ).

ps. toi rokote.fi on kaupallinen lääkefirman oma markkinointisivusto
  pekka.punavuori • 24.06.2017 11:59
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy