ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Vatikaani myönsi palkinnon nuorelle homolle

Lassijuhani • 20.11.2013 16:10 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • EU
Pelkästään 16 vuoden ikäinen avoimesti homoseksuaalinen tiedemies Jack Andraka on kehittänyt menetelmän, jolla tietyt syövät havaitaan niiden alkuvaiheessa. Sen lisäksi että menetelmä on tehokas, se on myös halpa valmistaa ja kaupallistaa; yksikkö on noin kolme senttiä (Yhdysvaltain dollarista).

Viimeisen palkinnon työstään tiedemies saa Pyhältä Istuimelta, joka on myöntänyt hänelle kansainvälisen Giuseppe Sciacca-palkinnon. Palkinto on nimetty 26-vuotiaana kuolleen loistavan arkkitehtuuriopiskelijan muistoksi. Se on tarkoitettu poikkeuksellisen lahjakkaille nuorille, jotka ovat esimerkkinä ja mallina kristitylle nuorisolle.

Andraka on ylpeä sekä seksuaalisesta suuntautumisestaan että kirkon antamasta tunnustuksesta. ”On todella uskomatonta saada palkinto Vatikaanilta varsinkin, koska olen homo tiedemies. Vielä muutama vuosi sitten tämä olisi ollut mahdotonta. On todella suurenmoista saada olla osa tätä edistystä.”


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Havaitaanko tuolla menetelmällä myös homofobia, jo alkuvaiheessa?

Meneeköhän Jack Andraka palkinnonjakoon poikaystävänsä kanssa?

Jack on palkittu tosiaan jo useampi vuosi sitten saavutuksistaan

www.intel.com

www.standard.co.uk

vimeo.com

Kommenttia muokattu: 20.11.2013 klo 18:53
  human • 20.11.2013 18:51
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.




Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin)



 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy