ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Vältti täpärästi kaksi terrori-iskua kolmen kuukauden sisällä

vaeltaja2006 • 19.08.2017 04:41 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA

Kuva Chris Pawleyn facebook-sivulla
Manchesterin keskustassa asuva Chris Pawley vältti täpärästi toukokuun 22. päivänä 2017 Ariana Granden konsertissa tapahtuneen terrori-iskun. Tällä viikolla hän oli Barcelonassa La Ramblasilla lähellä pakettiautolla tehtyä terrori-iskua. Hän oli käymässä kumppaninsa Corey Lorden kanssa Barcelonan Circuit-festivaalilla. Kaksiviikkoinen juhlakausi loppuu tänä viikonloppuna pääjuhlaan. Kaupungissa on kymmeniä tuhansia homoja juhlimassa.

Torstaina 17.8.2017 pakettiauto syöksyi suurella nopeudella Barcelonassa Ramblas-kävelykadun ihmismassaan. Chris Pawley osui paikalle heti iskun jälkeen ja oli vain muutaman metrin päässä kävelykadusta. Hän kertoo asiasta Manchester Evening News -lehdelle. Facebookiin hän lähetti videon Carrer de Pelai -kadulta, joka on Ramblasin poikkikatu ja Catalunya-aukiota eteläpuolelta kiertävä katu. Videolla ihmisilllä on älypuhelimet kädessä tai korvalla ja monet näyttävät kiinnostuneilta ja uteliailta. Tärkeintä on saada hyvää videomateriaalia omille facebook-sivuille. Pakokauhua ei ole, vaan kokoonnutaan ja viipyillään kadunkulmissa.

Chris lähetti viestejä ystävilleen: ”Kaikkialla oli poliiseja ja ambulansseja, kaupat alkoivat sulkea ja laskea alas metallisia sälekaihtimiaan”. Puhelimesta Chris näki, mitä oli tapahtunut. Paikalle virtasi tv-ryhmiä ja pelastushenkilökuntaa. Palattiin hotelliin ja siellä annettiin ohje pysytellä omissa huoneissa.
Toukokuussa Chris oli juuri lähtenyt Manchester Areenalta Ariana Ganden konsertin päätyttyä ja oli kävelysillalla kohti Manchester Victoria -asemaa, kun hän kuuli pommin jysähtävän Areenan aulassa. Täpärästi hän pelastui pahimmalta.

http://www.manchestereveningnews.co.uk/news/greater-manchester-news/manchester-bomb-survivor-barcelona-attack-13493420

- - - - -

Tätä uutista kirjoitettaessa on vielä epäselvää, oliko Turun puukotusten sarja terroriteko vai oliko taustalla jokin muu motiivi.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Taikuri ja koomikko Penn Jillette on kommentoinut islamia ja pakolaiskriisiä. www.youtube.com

Hyvä muistutus siitä, että moni ns. muslimimaassa syntynyt haluaa ajatella omilla aivoillaan sekä ottaa etäisyyttä uskonnolliseen hölmöilyyn, kiihkoiluun ja väkivaltaan.

Aika onnetonta, jos heidän toiveensa ei onnistu edes länsimaissa vaan heidät niputetaan ulkonäön ja taustan perusteella "islamilaiseen maailmaan".

Jutussa mainitaan käsitteet ex-muslimi ja ateisti.
Nouseva trendi, mistä Yle ja Alma-Media eivät ole kuulleetkaan.
Ai niin, se oli se "islamilainen maailma", jossa kaikki ovat kivan ikiaikaisesti muslimeja eikä sitä sovi kauheasti ruveta erittelemään. Sellainen olisi epäkohteliasta.
  Loviis (ei rekisteröitynyt) • 19.08.2017 19:42
Homot ovat kriisialueilla kokeneen monenlaista. Eräskin Bagdadista Suomeen tullut ja turvapaikan saanut homomies kertoi, miten hän varhaislapsuudestaan muistaa kevään 2003, kun Bagdadia pommitettiin kymmenin tuhansin risteilyohjuksin ja pommituslennoin ja miten Liittouma valloitti Irakin ja Bagdadin
yle.fi
yle.fi
ja miten sota, pommitukset jatkuivat vuosia yle.fi
yle.fi
... ja siinä kaiken keskellä hän opiskeli Baghdadissa sairaanhoitajaksi, kävellen joka opiskelupäivä monta kilometriä oppilaitokseen, nähden ja kohdatenkin usein taisteluita, ruumiita kaduilla. Oppilaitoksenkin lähellä räjähteli aina joskus, piti etsiä uusia opetustiloja.
Ja miehityksen aikana ja sen jälkeen Irakissa sattui kaikenlaista kamalaa ...
www.youtube.com
www.youtube.com
ja nykyhallinto jatkaa sen opeilla ja on täysin korruptoitunut.
Hän sitten valmistuttuaan hoiti loukkantuneita, kuuli homoja surmattavan, jahdattavan, tiesi muutaman tuntemansa kuolleen ... kunnes sodan lähestyminen kaupunkia ja eri ryhmien, hallituksen ja liittouttouman, militian sekamelska sai hänet päättämään lähteä pakolaiseksi ...
Evira tietää Irakin sairaanhoitajien koulutustason ja hänen tutkintonsa kelpuutettiin heti täälläkin. Pirunmoista taistelua vain kielen oppimisen kanssa. Suomalaiskaverit kevensivät onneksi tuskaa ja opettivat muutaman hyvän suomalaisen kirosanan, pahojen päivien varalle.

Kommenttia muokattu: 20.08.2017 klo 01:31
  human • 20.08.2017 00:16
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy