ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko linkit kaikki artikkelit

Valko-Venäjä: Homomies kuoli pahoinpitelyn seurauksiin

vaeltaja2006 • 27.10.2015 22:23 • 3 kommenttia. UUTISET: YLEISET • ULKOMAAT

Mihail Pistsjevski facebook-kuvassa 17 kuukautta sitten
Minskissä 33-vuotias Mihail Pistsjevski pahoinpideltiin yli vuosi sitten, kun hän oli palaamassa kotiin yökerhon homotapahtumasta. Hän sai vaikeita vammoja päähänsä, ja aivoverenvuotoja jouduttiin leikkaaman useita kertoja. Leikkausten jälkeen hän on ollut koomassa pitkään. Tänään hän on kuollut saamiinsa vakaviin aivovammoihin.

Tekijä tuomittiin kahdessa oikeudenistunnossa kahdeksi vuodeksi ja 8 kuukaudeksi vankeuteen. Yleinen syyttäjä ei halunnut syyttää tekijää viharikoksesta, vaikka kuulusteluissa tekijä olikin solvannut homoja. Tekijä on jo elokuussa vapautettu vankilasta. Lakiteknisesti ei ole mahdollisuuksia nostaa tekijää vastaan uutta syytettä, kun uhri on kuollut.

(lähde: queer.de)


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kyllä ihmishenki on arvoton ja toisen koskemattomuudella rangaistuksen näkökulmasta ei ole mitään kunnioitusta. Ei ole homona tuolla helppoa olla! Lepää rauhassa.
  Value (ei rekisteröitynyt) • 28.10.2015 05:50
Niillä on tosi paha olla siellä unelmien puhtaissa maissa Valkiksessa ja Venäjällä..
parat.
Hirveetä on ajatella sitä vihaa, mitä nämä länteen muuttaneet kaverit kokevat taustaansa kohtaan.
Mutta kyllä päiviräsäs-soini-sipilästäkin tänään muuttaa ihmisiä pois vapaaseen maailmaan. Itsekin tein sen.
  Swenne (ei rekisteröitynyt) • 28.10.2015 23:07
Ikävää on Suomessa se,että täälläkin voi julistaa homovihaa vielä näinkin paljon eduskuntaa myöten. Mika Niikkokin poskipäät punaisina,muka lapsen etuja ajaen.
  homo x (ei rekisteröitynyt) • 30.10.2015 17:43
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy