ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Vaihtoehtoisen totuuden levittäjä väittää: Pariisissa laajoja no-go-alueita

vaeltaja2006 • 23.02.2017 10:19 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA
Valkoinen talo ja jotkut journalistit levittävät ”vaihtoehtoista totuutta”. Ultrakonservatiivinen amerikkalaisjournalisti Pamela Geller kuvailee Pariisin tilannetta artikkelissaan: No-go-alueet laajenevat, väkivalta leviää Pariisissa.

Geller Report -sivulla Pamela Geller kertoo, miten levottomuudet ovat levinneet koko Ranskaan. Lähtölaukauksena tälle uutisliioittelulle ja keksitylle uutiselle oli 22-vuotiaan miehen pidätys ja neljän poliisin pidätettyyn kohdistama seksuaalinen pahoinpitely. Siitä syntyi viime viikolla todellisia vastalausemielenosoituksia. Nyt valeuutisten levittäjä kertoo, että osa Ranskasta on vaarallista aluetta. Vakavaa rikollisuutta on 16 Pariisin esikaupungissa. Tilanne on valeuutisten mukaan eskaloitunut uusiin kaupunkeihin: Nantes’hen, Lilleen ja Roueniin. Poliisien kimppuun on käyty molotovin cocktaileilla. Geller Reportin sivulla on vielä Pariisin kartta varmistamassa no-go-alueet: niille alueille ei kannata mennä.

No-go-alueisiin kuuluu myös ”homokaupunginosa Marais”, johon Gellerin mukaan ei missään nimessä pidä mennä verenvuodatuksen takia.Ne, jotka ovat juuri vierailleet kaupungissa, eivät ole huomanneet mitään erikoista. Maraisin kaupunginosan muotiliikkeissä on juuri nyt alennusmyynnit ja se ehkä aiheuttaa hulinan tunnetta.


USAssa ilmestyvä Advocate julkaisi tiistaina yhteenvedon Trumpin ja hänen kannattajiensa valeuutissyytöksistä viime viikoilta. Perjantaina presidentti Trump twiittasi, että pahimmat valeuutismediat ovat NBC, CBS, CNN, ABC ja The New York Times. Ne ovat Trumpin mukaan kansan vihollisia. Trump itse luottaa Breitbartiin ja Townhalliin. Myös Fox News on Trumpin suosiossa.

Syytteet valtamedian valeuutisista ja toimittajien uhkailu ovat saaneet uusia muotoja. Tänä aamuna Ylen uutissivuilla kerrotaan ruotsalaisesta valeuutistehtaasta eli Granskning Sverige -nimisestä sivustosta, joka maksaa avustajilleen siitä, että mediaa pommitetaan syyttämällä sitä valeuutisista. Syytöksiä laitetaan sosiaaliseen mediaan ja kun syytökset ovat saaneet riittävästi klikkauksia, avustajalle voidaan maksaa jopa 3000 kruunua palkkiona. Kuvaan kuuluu myös, että toimittajille soitellaan ja heitä uhkaillaan ja puhelut laitetaan kuuluville sosiaaliseen mediaan.


Reaganin aikana presidentin työhuoneessa näkyi valoa pikkutunneille saakka. Monet sanoivat: ”Ahkera presidentti”. Reagan ei twiitannut kaiken yötä eikä lähetellyt uhkailuja tai syytöksiä. Lähipiiri on myöhemmin muistellut noita aikoja. Presidentti katseli työhuoneensa tv:stä villin lännen filmejä.

Geller Report -sivuston mukaan näihin kaupunginosiin ei kannata mennä väkivallan vuoksi. Silminnäkijät kertovat, että kyseessä on valeuutinen. Kaupungissa on rauhallista.

Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Ranskassa on kyllä hyvinkin laajoja lueita, joita paikalliset viranomaiset nimittävät nimella ZUS eli zone urban sensible (eli "herkät urbaanit alueet"), joiden katsotaan olevan virallisesti poliisin kontrollin ulkopuolella. Ranskassa myös tilastojen mukaan poltetaan vuodessa hulppeat n. 30 000 autoa.
En siis tiedä voiko niitä nyt ihan no go-alueeksi nimittää mutta Ranskan viranoimaisilla on kyllä joukko alueita, jotka on erillisesti luokiteltu vähemmän turvallisiksi. En kyllä tiedä ovatko nämä tuossa jutussa mainitut alueet (mm. Marais) oikeasti näit ZUS-alueita.
  iiz • 26.02.2017 16:13
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy