ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
hiv harrastukset hyvinvointi linkit kaikki artikkelit

Väestöliiton nettilehti Hivistelyä kaataa ennakkoluuloja

Maailman AIDS-päivänä joulukuun alussa Väestöliitto julkaisi nettilehden Hivistelyä. Lehti on suunnattu nuorille ja sillä halutaan kaataa ennakkoluuloja HIVistä ja AIDSista.

Elina Korhonen, Väestöliiton asiantuntija, esitteli lehteä AIDS-päivän seminaarissa. Lehti on netissä, ja siinä on yritetty löytää nuoria kiinnostava esitystapa. Lehdessä näkemyksiään kertovat mm. Stig ja Miss Gay Finland. Asioista puhutaan suoraan, mutta samalla humoristisesti. Stigin mottona seksiin on: ”kannattaa huputtaa”.


Hivistelyä-lehdessä esitellään Ilmaiseksi-kampanja, jossa vaaditaan ilmaiset kondomit kaikille alle 20-vuotiaille nuorille. Stig ja Miss Gay Finland tukevat kampanjaa.

Väestöliitosta Elina Korhonen, globaalin seksuaaaliterveyden ja oikeuksien asiantuntija, esitteli Hivistelyä-lehden AIDS-päivän seminaarissa.
Kesto n. 9 min 40 sek
Lehden hauskaa kuvitusta, kuvittajana Pauliina Liukkonen

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy