ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Uusi televisiokanava liv koluaa gay-metropoleja

Uuden, 14.2.2009 aloittavan liv-televisiokanavan kanavapäällikkö Katja Santala oli vieraana Radio Kimmoliisan lähetyksessä torstaina 5. helmikuuta 2009. Hän kertoi esimerkiksi kanavan toimintafilosofiasta. Ohjelmat on lajiltetu neljän kattoteeman alle.

Kattoteemat ovat "Koti", jossa sisustetaan, kokataan ja hoidetaan puutarhaa. "Minä" uppoutuu kauneuteen, terveyteen ja tyyliin. "Suhteet" on laaja kattaus kaikkea, minkä voi ajatella koskevan ihmissuhteita ja niiden hoitoa. "Ilmiöt" puolestaan sisältää erilaisia dokkareita ja talk-show -ohjelmia.

Ohjelmistoon on tulossa myös glbt-ihmisiä koskettava ohjelma Out and about - Ulkona ja maailmalla. Se kuuluu Suhteet-kokonaisuuden alle. Matkailusarjassa matkustetaan ympäri maailman ja tutustutaan suurkaupunkien gay-kulttuureihin. Kohteina ovat muun muassa Tukholma, Berliini, New York ja Lontoo. Ohjelmaa nähdään 26 jakson verran tuplajaksoina 21.2. alkaen lauantai- ja sunnuntai-iltaisin klo 23.00 - 24.00.

Kimmoliisan haastattelussa kanavapäällikkö lupaili, että tulossa on syksyn koittaessa lisää glbt-teemaista ohjelmaa.

Kanava näkyy kaapelitalouksissa (kanavapaikka 8) ja Canal Digitalin satelliittipaketissa aamusta puoleenyöhön. Antenniverkossa kanava näkyy muutaman tunnin verran päiväsaikaan, joten antenniverkon katsojat eivät pääse osalliseksi Out and about -ohjelmasta.

» Kimmoliisan lähetystallenne 5.2.2009 jonka alkupuolella on aiheena liv-kanava
» www.livtv.fi - kanavan kotisivut


Katso myös nämä
 
 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy