ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Uuden-Seelannin ensimmäiset samaa sukupuolta olevan parin häät yläilmoissa?

Sami Mollgren • 21.07.2013 13:33 • 9 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI • ULKOMAAT
Uusiseelantilainen lentoyhtiö Air New Zealand aikoo järjestää Uuden-Seelannin ensimmäiset häät varhaisella aamulennollaan Queenstownista Aucklandiin 30 000 jalan (9 150 metrin) korkeudessa, kun maan tasa-arvoinen avioliittolaki 19. elokuuta astuu voimaan.

Lentoyhtiö aikoo tempauksellaan samalla todistaa, että "ilmassa on todella rakkautta".

Lentoyhtiöllä on meneillään kilpailu, jossa etsitään halukasta pariskuntaa. Yläilmoissa vihitty pari saa lentoyhtiöltä palkinnoksi myös matkan USA:n Palm Springsiin. Ilmoittautuminen kilpailuun on käynnissä 26.7. asti.

Lennolla on myös paikkoja parin perheelle ja ystäville. Mukaan on tulossa myös näyttelijä Jesse Tyler Ferguson kumppaninsa Justin Mikitan kanssa. Ferguson tunnetaan Moderni perhe -televisiosarjasta.

- Justin ja minä olemme innoissamme voidessamme todistaa Uuden-Seelannin historiallista hetkeä, sanoi Ferguson. Pari aikoo itse avioitua New Yorkissa heinäkuussa, jossa samaa sukupuolta olevat parit ovat voineet avioitua kahden vuoden ajan.

Air New Zeeland on myös saanut kilpailijoita ensimmäisten uuden ajan häiden järjestämisessä. Kaksi radioasemaa kertovat omista vastaavista suunnitelmistaan - joskin maan pinnalla järjestettävistä tilaisuuksista.

Rekisteriviranomainen on lisännyt vihkimisoikeuden haltijoiden määrää odotettavissa olevan ruuhkan vuoksi.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Valtion matkailutoimisto Tourism New Zealand on varautunut lähimmän naapurimaan Australian homo- ja lesboparien häämatkoihin kampanjalla.

www.tourismnewzealand.com

Australiassa Sydneyn pohjoispuolella Newcastlessa asuvat Paul McCarthy ja Trent Kandler, jotka valittiin hakemusten perusteella, kustannetaan kahdeksan läheisensä kanssa ylelliselle vihki- ja häämatkalle Uuteen-Seelantiin.

www.gaynz.com

(Sydneystä Uuden-Seelannin pääkaupunkiin Wellingtoniin on linnuntietä 2223 kilometriä.)

Kommenttia muokattu: 21.07.2013 klo 15:05
  Havainnoija • 21.07.2013 14:51
Uudessa-Seelannissa on ollut tänään suuri maanjäristys ,eikai tällä ole jotain tekemistä asian kanssa.
  Janne87 (ei rekisteröitynyt) • 21.07.2013 16:07
Janne, mihinkä syyhun arvioit Christchurchin maanjäristyksen kohdistuneen vuonna 2011? Joku evankelista muistaakseni piti sitä amerikkalaisten homojen vikana.

Janne, alat tavoittaa surullisenkuuluisan amerikkalaisen Westboron baptistikirkon ja sen johtajan Fred Phelpsin tyylin ja tason.

Onneksi sinun ja kaltaistesi puheet eivät uppoa suomalaisiin. Sen verran sivistynyttä joukkoa täällä asustaa. No, tuo oli yleistys. Toki pitäähän meilläkin olla muutama kaheli joukossa.

Kommenttia muokattu: 21.07.2013 klo 19:19
  JuhaniV • 21.07.2013 19:19
Se, että lento on nimenomaan Queenstownin (Eteläsaarella) ja Aucklandin (Pohjoissaarella) välillä ei ole ei ole sattumaa. Auckland nimittäin tunnetaan kansan suussa nimellä Queen City (tai joskus Queens' City) nimityksen kaikilla merkityksillä. Silläpä Uuden-Seelannin suurimman homourheilujärjestön nimi aikoinaan oli Queen City Cruizers kunnes se sitten jakaantui moneen urheilulajin mukaiseen klubiin.
  valtsu_Kalliossa • 22.07.2013 01:15
Palaan vielä tuohon Jannen pohdintaan Uuden Seelannin maanjäristyksen yhteydestä homoparin vihkimiseen ja muka Jumalan ilmoitukseen. En voi muuta kuin kummastella. Jumala näyttää olevan varsin valikoiva vihan ilmaisuissaan. Ihmettelen, ettei mitään maanjäristyksiä seurannut siitä, että pedofiili-papit paneskelivat katolisen kirkon piirissä pikkulapsia vuosikymmenet.

***

Olen seurannut vuoden verran Kanadassa käytyä oikeutta miestä vastaan, joka oli kirkonkylässä tms. kaikkien korkeasti arvostama lääkäri, seurakunta- ja partioaktiivi. Hän käytti vuosikymmenet seksuaalisesti hyväkseen koko kylän pikkulapsia. Tapaukset alkoivat tulla julki, koska jotkut nyt jo aikuiset uskalsivat avata suunsa katolisesta kirkosta maailmalla tehtyjen paljastusten seurauksena. Kanadan oikeudenkäynti on ollut äärimmäisen rankka uhreille.

Suureksi hämmästykseksi kirkonkylän asujaimistosta osa on asettunut kiivaasti puolustamaan tuota miestä. Heidän mielestään häntä ei olisi saanut haastaa oikeuteen siitäkään huolimatta, että hänet on selkeästi todettu syyllistyneen lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Vielä ikävämmäksi asia muuttuu siksi, että he vetoavat Raamattuun ja uskontoon. Mielestäni näiden puolustajien moraali on raakalaismaista.
  JuhaniV • 22.07.2013 10:27
Wellingtonin gaybaarit ja -sauna sekä Aids-tukikeskus eivät kärsineet pahempia vahinkoja järistyksessä. Esineitä ja muutamia juomapulloja putosi hyllyiltä ja huonekalut siirtyivät, mutta kukaan ei loukkaantunut. Järistyksestä järkyttyneet kokoontuivat gaybaareihin kertomaan kokemuksistaan.

Monet rakennukset on vahvistettu järistyksenkestäviksi, mikä tietenkin esti mittavat vahingot.
Artikkeli, jonka lopussa turvakameran kuvaa elintarvikeliikkeestä:

www.gaynz.com
  Havainnoija • 22.07.2013 13:44
Janne87 kirjoitti:
> "Uudessa-Seelannissa on ollut tänään suuri maanjäristys ,eikai tällä ole jotain tekemistä asian kanssa."

On, ihan täydellisesti on homojen kanssa tekemistä. Homot liikuttavat mannerlaattoja, saavat aikaan hurrikaaneja, tornadoja ja jopa tsunameja.

Homoilla on paljon valtaa. Meillähän on vielä tämä "Valloitamme maailman" -ohjelma, joka tähtää täydelliseen homoiluun, maanjäristysten sarjaan ja viikottaisiin tsunamiesiintymiin.

---

Oikeasti Janne: Oletko tosissasi - vai oliko tuo vitsi???

Jos olet tosissasi, niin mikä on ikäluokkasi? Tuo kuulostaa taikauskoisen 5-vuotiaan puheelta.

Kommenttia muokattu: 23.07.2013 klo 02:48
  Jukka • 23.07.2013 02:44
Eiköhän Uudessa-Seelannissa ainakin ensimmäiset miesparien ja naisparien häät olisi hyvä pitää maan alkuperäisasukkaiden eli maorien perinteiden siivittäminä - maoreillahan homoseksuaalisuuskaan ei ollut mikään synti, kuten maahanmuuttaja-raamattu-uskomusväellä.

- - -

Taannoinhan maanjäristys runnoi pahasti Uuden-Seelannin Christchurhia, mikä johtui eittämättä varmasti kaupungin höpönhöpön nimestä :P

Kommenttia muokattu: 23.07.2013 klo 18:58
  human • 23.07.2013 18:55
Lynley Bendall ja Ally Wanikau voittivat ja heidät vihitään Air New Zealandin lennolla Queenstownista Aucklandiin. Mukana on heidän kolme 6-9-vuotiasta lastaan sekä ystäviä.
Artikkeli ja video:

www.gaynz.com
---
Tasa-arvoinen avioliittolaki tulee voimaan ensi maanantaina ja tänään perjantaina on jätettävä avioliittohakemukset paikalliseen maistraattiin, jos haluaa vihille heti maanantaina.
  Havainnoija • 16.08.2013 01:28
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy