ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
linkit kaikki artikkelit

USA: On varmentumassa, että homofobinen saarnaaja/terapeutti Rekers on kaappihomo

JuhaniV • 06.05.2010 07:21 • päivitetty: 07.05.2010 22:52 • 2 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
7.5.2010
ExGayWatch-verkkosivuston uutisessa kerrotaan tohtori George Rekers olisi löytänyt "laukunkantajaksi" Euroopan lomalleen nuoren miehen avoimesti seksipalveluita tarjoavalta Rentboy.com -verkkosivustolta. Alkuun "Lucien" ja Rekers ovat kertoneet, ettei matkan aikana tapahtunut mitään sopimatonta, siis ei seksiä. Rekers lisäsi myöhemmin hyvin epäuskottavan tarinan, kuinka hän oli evankelioinut/käännyttänyt Lucienia pois homoudesta. Nyt Lucien kuitenkin paljastaa, että Rekers maksoi hänelle päivittäin tapahtuneesta intiimihieronnasta. Lucien toteaa Rekersin olevan homo.

Ex-gay-liikkeen suurin organisaatio Amerikassa, Exodus International. Sen johtaja Alan Chambers on rientänyt Rekersin avuksi ja syyttää homoyhteisöä kivien viskomisesta Rekersin niskaan ja hylänneen Lucienin.

Lukijakommenteissa Advocate-lehdessä sanotaan tylysti: "Milloinkahan ihmiset havahtuvat tietoisuuteen siitä tosiasiasta, että 99 jokaisesta 100 fanaattisesta homovastaisesta liikkeestä johtaa kaappihomo?"

06.05.2010 07:21
Homovastainen tohtori George Rekers selittelee Euroopan lomaansa miespuolisen seuralaispalvelun henkilön kanssa.

Tohtori George Rekers on yksi homovastaisen Family Research Councilin perustajajäsenistä. Rekers selittelee julki tullutta Euroopan lomamatkaansa "Lucien" -nimisen miesprostituoidun seurassa. Facebookissa Rekersille oli esitetty kysymys, kuinka löytää kiimaisin miesprostituoitu. Rekers kirjoittaa Facebookissa, että hänestä ja Lucienista kirjoitetuissa tarinoissa on osa totta ja osa valhetta.

Eräälle lehdelle antamassaan haastattelussa hän kertoi, että ei tiennyt Lucienin olevan prostituoitu. Asia paljastui vasta puolimatkassa. Rekers oli alunperin palkannut nuoren miehen mukaansa, koska oli tarvinnut matkalleen laukunkantajaa äskettäisen kirurgisen toimenpiteen vuoksi. Rekers jatkaa: "Olen käyttänyt paljon aikaa mielenterveyden ammattilaisena ja kristillisenä pappina auttaen ja huolehtien hellästi/rakastavasti ihmisistä, jotka idintefioivat itsensä homoiksi. Minun sankarini on Jeesus Kristus, joka rakastaa jopa kultturellisesti torjuttuja ihmisiä, mukaan lukien seksuaaliset synnintekijät ja prostituoidut. Kuten Jeesus Kristus, minäkin käytän harkitusti aikaa syntisten kanssa rakastavana tavoitteenani koettaa auttaa heitä."

Myöhemmin Rekers pyysi lehdistöä jättämään Lucienin rauhaan, koska "lehdistö on jo ollut hänelle stressaava".

Lähde: Advocate


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Kommentti: Vaikka Tohtori George Rekersin tarina vuokratusta laukunkantajasta olisi totta, koko tilanne on tohtorin kannalta vähintäänkin epäilyttävä. Kuinka hän osuikin valitsemaan seuralaispalvelun ihmisen laukunkantajakseen?
  JuhaniV • 06.05.2010 07:28
Tällaisissa tapauksissa selitykset tapaavat olla kuin suoraan Pikku-Britannia -sarjasta. Lausunnoissa mennään vakavalla naamalla suunnilleen "hän kumartui etsimään pudonnutta piilolinssiään uima-altaalla samalla kun tulin suihkusta ja liukastuin saippuaan" -osastolle.

Asiaansa fanaattisesti uskova voi yrittää vielä kiistattoman näytön edessäkin päästä niskan päälle argumentointivirheen avulla, mikä pitäisi ampua alas heti eikä välittömästi. Valitaan sopiva argumentointivirhe (http://fi.wikipedia.org/wiki/Argumentointivirhe) jolla käännetään keskustelu päälaelleen tai ainakin yritetään kääntää huomio muualle. Uskonnollisissa tilanteissa se on helppoa vetoamalla siihen, että nauttii yliluonnollisen auktoriteetin tukea. Sen ei pitäisi onnistua enää 2010-luvulla.

Rekersin tapauksessakin näyttäisi käyvän niin, että koska Rekers on näkyvä hahmo, jonka välitön syrjäänheittäminen olisi ongelmallista, niin tukijat ummistavat silmänsä ja ovat kuin mitään ei olisikaan tapahtunut. Olemalla ns. hyödyllinen idootti ei silti vapaudu moraalisesta vastuusta.
  Ossi Halme • 08.05.2010 00:47
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy