ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

USA: Homovihaajilla uusi ongelma

vaeltaja2006 • 16.01.2009 18:00 • 4 kommenttia. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Webbi-sivulla julkaistaan kaikkien niiden amerikkalaisten valitsijoiden nimet ja osoitteet, jotka ovat antaneet rahaa homoavioliittoja vastustavalle kampanjalle. www.eightmaps.co on julkaissut jo San Fransiscon ja Salt Lake Cityn tiedot Kartta laajenee kaiken aikaa. Nimet ja osoitteet saadaan vaaliviranomaisilta. Kartassa on tiedot ammatista ja lahjoitettu rahasumma. Nimien julkaiseminen on laillista.

Homojen vastustajat yrittävät nyt saada nimet salaisiksi. Esim. San Fransiscon homokortteleista tuli paljon lahjoituksia, ja nyt pelätään näiden ihmisten turvallisuutta. Kysellään, onko tämä noitavainoa ja mitä hyötyä tästä on. Homot ja lesbot sanovat, että on ihan hyvä tietää, ketkä haluavat niiden 36 000 ihmisen eroavan, jotka ovat jo solmineet homoavioliiton.

(Gayboy.at)


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Jos haluaa rahaa lahjoittaa eikä tiedä, että oma lahjoitus nimineen on mahdollista julkaista laillisesti, on ihan oma häpeä ettei ole asiaa selvittänyt. Vielä oudompaa on, etteivät ko. henkilöt uskalla nimellään seisoa lahjoituksensa takana.
  mopsi22 • 16.01.2009 19:26
Prop 8:n kannattajat (eli homoavioliiton vastustajat) haluavat salaisiksi vain omien lahjoittajiensa nimet. Mutta he itse ovat julkaisseet esityksen vastustajien nimiä ja jopa häirinneet heitä jo ennen vaaleja.

Myös mormonien ongelmat pahenevat. Julkisuuteen on päässyt salaiseksi tarkoitettu tallenne mormonikirkon sisäisestä tunnin mittaisesta tilaisuudesta, jossa kirkon nokkamiehet kertovat laumalleen strategiastaan estää homoliitot. Virallisesti kirkko käytti kampanjaansa muutama tuhat dollaria, mutta todellisuudessa käytetty rahamäärä liikkunee miljoonissa.
  ren • 16.01.2009 22:27
Mormonikirkolla tilanne muuttuu aikaisempaa tukalammaksi. 365gay.com kertoo uutisessaan kirkon käyttäneen lähes 188.000 taalaa enemmän kampanjointiin Kalifornian homoavioliittolakia vastaan kuin aikaisemmin on ilmoitettu. Mormonikirkko on tämän ilmoittanut. Jutun otsikossa todetaan lahjoitusten olleen jopa satakertainen ilmoitettuun summaan nähden. Mormonikirkon arvioidaan käyttäneen jopa 25 miljoonaa dollaria kampanjointiin.

Asiaa tutkiva komissio voi määrätä kirkolle sakkoja 5.000 taalaa jokaisesta erillisestä rikkomuksesta. Tämän lisäksi kirkko voi saada myös kanteen siviilioikeuteen.

Homoavioliittojen vastustajat ovat tehneet kaikkensa estääkseen lahjoitusten tuloa julkisiksi. Oikeuden tuomari totesi ihmisillä olevan oikeus tietää mistä rahat ovat kotoisin.
  JuhaniV • 02.02.2009 19:57
Uutistoimisto AP kertoo julkisiksi tulleiden tietojen perusteella, että Kalifornian homoavioliittoa vastustavan lakialoitteen kampanjointiin käytetty rahasumma oli korkein Yhdysvaltain historiassa äänestettäessä sosiaalisesta kysymyksestä, 83 miljoonaa dollaria.

Mielestäni USA:ssa voisi olla tätä asiaa tärkeämpiäkin rahan käyttökohteita, kuten terveydenhoito ja köyhyys. Tämä oli jälleen näyttö siitä, että esimerkiksi amerikkalaisten uskonnollisten yhteisöjen puheet lähimmäisten auttamisesta eivät koske näitä yhteisöjä itseään.
  JuhaniV • 03.02.2009 08:40
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy