ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
vino aivopuolisko trendit kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit tv-kalenteri televisio radio levyesittelyt artistiesittelyt listat ooppera linkit kaikki artikkelit

Unohda iPhone kädessä poseeraaminen - ranskalaiset perunat ovat seksikkäämpiä!

Camille • 11.01.2012 14:25 • 2 kommenttia. UUTISET: VIIHDE JA KULTTUURI
Guys with Fries eli pojat ranskalaisilla on uusi netti-ilmiö ja piristävä vaihtoehto joka sosiaalisen median ja deittipalvelun profiilikuvissa loputtomasti viliseviin kuviin, joissa vähäpukeinen poika on ottanut itsestään peilin kautta kuvan iPhone kädessään. Nettisivusto guyswithfries.com näet muuntaa pojat ranskalaisaddikteiksi vaihtamalla peilin kautta otetun kuvan puhelimen McDonald'sin ranskalaisperunapaketiksi. Ranskalaisliike on tullut etenkin homojen suosimaksi huviksi ja löytyypä palvelusta muutamia miesparejakin poseeraamassa.

Mitä järkeä tässä sitten on? Ei mitään, mutta huvittavaa se ainakin on - ja se rimmaa. Onpahan taas yksi uusi syy katsella vähäpukeisten miesten kuvia. "En minä tuota, mutta ranskalaiset on sitten hyviä!"

Myös Manhunt.net deittipalvelu on julistanut äänestyksen seksikkäimmän ranskalaisperunapojan valitsemiseksi. Kilpailussa valitaan kuuden miehen joukosta paras ehdokas.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Mistähän tuo "villitys" ranneliikkeessäkin puhua uutisteksteissä "pojista", kun olemme tiettävästi edelleenkin miehestä pitäviä miehiä ja kun oheisessakin kuvassa on kyllä ihan mies, eikä poika. Samoin, uutisoidun sivuston "guys" tarkoittaa kundeja ("boys" on ihan eri sana, boys...(täysi-ikäisyys)... guys... men).

Aikuisten oikeasti on aikuisten oikeasti, edelleenkin. Lapset taas ovat tyttöjä tai poikia, tai jotkut molempiakin, mutta alaikäisiä nuoria kuitenkin.
  homo-mies (ei rekisteröitynyt) • 11.01.2012 16:42
Pojat on poikia nelikymppisinäkin. :)
  Camille • 12.01.2012 14:38
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy