ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Uinnin MM-kisat: Liukkonen selvisi finaaliin

vaeltaja2006 • 28.07.2017 19:37 • 1 kommentti. UUTISET: URHEILU
Ari-Pekka Liukkonen oli äsken päättyneessä 50 metrin vapaauinnin semifinaalissa jaetulla neljännellä sijalla. Hän lähtee hyvistä asemista huomiseen finaaliin.

Hän itse kommentoi, että uinti oli riittävän hyvä, tuli finaalipaikka. Taso oli kova. Huomenna aamulla saa nukkua pitkään, sillä finaali on vasta illalla.

Liukkonen on pituudeltaan 209-senttinen. Pituudesta on etua maaliin tulon loppuvenytyksessä ja käden iskussa.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Pikajuoksun 100 metrin maailmanmestaria kutsutaan yleisesti maailman nopeimmaksi ihmiseksi. Vapaauinnin 50 metrin maailmanmestaria voi kutsua maailman nopeimmaksi uimariksi.
  vaeltaja2006 • 28.07.2017 20:00
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy