ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Uinnin MM-kisat: Ari-Pekka Liukkonen karsiutui, Tom Daley voitti kultaa kerroshypyissä

vaeltaja2006 • 25.07.2017 15:07 • 2 kommenttia. UUTISET: URHEILU

Englantilainen Tom Daley voitti kerroshypyt lauantaina.
Tiistaiaamuna Ari-Pekka Liukkonen karsiutui 50 metrin alkuerissä. Vaikka hän voitti oman eränsä, aika ei riittänyt jatkoon.

Tom Daleylle kultaa kerroshypyissä lauantaina

Avoimesti homo englantilainen uimahyppääjä Tom Daley voitti lauantaina kultaa Budapestissa 10 metrin kerroshypyissä. Hän tuli kaapista syksyllä 2013. Viime vuonna häenllä oli epäonnea olympialaisissa, joten nyt hän sai hyvityksen.

Aikaisemmin hän on saanut kultamitalllin vuonna 2009, vasta 15-vuotiaana. Hän oli kaikkien aikojen nuorin kultamitallisti. Hänen elämänkumppaninsa on Dustin Lance Black. Toukokuussa 2017 he kertoivat menneensä naimisiin. Dustin Lance Black on mukana Budapestissa seuraamassa kisoja.Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Liukkonen karsiutui myös keksiviikkoaamuna 100 metrin vapaauinnin alkuerissä. Hänen päämatkansa on 50 metrin vapaauinti ja se uidaan perjantaina.
  vaeltaja2006 • 26.07.2017 11:18
Perjantaina aamulla 28.7.2017 Liukkonen ui päämatkansa 50 metrin vapaauinnin ja hän pääsi välieriin. Välierät alkavat tv-lähetyksenä klo 18.30 Areenassa ja klo 19 alkaen tv2:ssa.
  vaeltaja2006 • 28.07.2017 15:32
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy