ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
harrastukset hyvinvointi olympialaiset 2014 HLBTI-kisat linkit kaikki artikkelit

Uinnin MM-kisat: Ari-Pekka Liukkonen finaalissa kuudentena

vaeltaja2006 • 29.07.2017 18:28 UUTISET: URHEILU
Ari-Pekka Liukkonen oli 50 metrin vapaauinnin finaalissa lauantaina klo 18.30. Kahdeksan huippu-uimarin joukossa Liukkonen ui kuudenneksi. Finaaliin pääseminen oli hänelle suuri voitto.


Uinnin 50 metrin pikamatkalle on tyypillistä, että siinä ei hengitetä kertaakaan. Sadalla metrillä joutuu vetämään henkeä.

Naisuimarit Jenna Laukkanen ja Veera Kivirinta selvisivät lauantaiaamun karsinnassa välieriin. Välierät uidaan myöhemmin lauantai-iltana.Helsingin Sanomien haastattelussa Ari-Pekka Liukkonen kertoi hieman liikkuvasta elämästään. Hänet valittiin kevään vaaleissa Jyväskylän kaupungin valtuustoon. Ville Niinistö ja Touko Laakso olivat Jyväskylän torilla puolueteltalla ja houkuttelivat Liukkosen vihreisiin. Vihreistä tuli Jyväskylän valtuuston suurin puolue.

Hän on paljon matkoilla ja kertoi matkustamiseen liittyvistä ongelmistaan. Pituuden vuoksi hän ei mahdu normaalille istuimelle vaan hänelle tilataan aina EXIT-paikka. Joskus hän on joutunut istumaan tavallisella paikalla, jalat käytävällä. Joskus hän on saanut istua matkustamohenkilökunnan paikalla ja joskus jopa lattialla lähtöjen ja laskujen aikana.

Liukkonen on ollut mukana rakentamassa kauppaketju Lidlin tukemaa Lidl All Stars -urheilijaohjelmaa. Hän sanoo, että yritykset tarvitaan vahvemmin mukaan urheilun tukemiseen, jotta yksilöurheilu voisi jatkossa menestyä.


PÄIVITYS klo 19: Jenna Laukkanen ja Veera Kivirinta eivät selvinneet finaaliin naisten 50 metrin rintauinnissa.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy