ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
ilmiöitä homoseksuaalisuuden ympärillä pride ja vapautusliike pride-kalenteri tuki- ja neuvontapalvelu homoFAQ seksuaalisuus ja sukupuoli perheet kaappi linkit kaikki artikkelit

Työmarkkinajärjestöt mukana Helsinki Pridessa

Sami Mollgren • 21.06.2017 11:57 • 2 kommenttia. UUTISET: PRIDE • KOTIMAA
Sekä työntekijöiden että työnantajien järjestöjä nähdään Helsinki Priden kulkueessa lauantaina 1. heinäkuuta. Työntekijäjärjestöjä kulkueessa on nähty aiempinakin vuosina, mutta työnantajien Elinkeinoelämän keskusliitto EK on mukana ensimmäistä kertaa. Työntekijäjärjestöistä mukana ovat esimerkiksi SAK, STTK ja Akava.

Järjestöt huolehtivat myös kulkueen musiikista.

Lisäksi työmarkkinakeskusjärjestöt EK, SAK, Akava ja STTK järjestävät "Tällainen on yhdenvertainen työpaikka" -seminaarin tiistaina 27. kesäkuuta kello 16.30–18.00 Helsingissä Kiseleffin talossa, Café Köketissä (Aleksanterinkatu 28). Paikalla on yhdenvertaisuusvaltuutettu Kirsi Pimiä ja paneeliin osallistuvat Akavan johtaja Maria Löfgren, EK:n johtaja Ilkka Oksala, Etelä-Suomen AVI:n ylitarkastaja Eerik Tarnaala ja ERTO:n asiantuntija Jarmo Lahti. Lisäksi esitellään "yhdenvertainen Finnair", josta paikalla ovat henkilöstöjohtaja Eija Hakakari ja työsuojeluvaltuutettu Keijo Lyhykäinen. Tilaisuuden juontaa toimittaja Juha Hietanen.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Hienoa!

EG, AGAVA, STTG, SAG
  human • 21.06.2017 17:13
Mahtava logo!
Ulompi kehä kuvastaa laivan ruoria, millä tomimmme oman elämämme kapteenina. Sitten käsistään toisiaan pitävät eriväriset yksilöt. Ja sisällä tietenkin uteliaat päät, jotka haluavat nähdä, "keitä muita tääl on!?"
  Swenne (ei rekisteröitynyt) • 22.06.2017 22:14
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy