ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

TV-vinkki maanantaille: Kun vanhemmat eivät hyväksy homoseksuaalisuutta

Sami Mollgren • 14.05.2016 10:20 TELEVISIO • KOTIMAA
Maanantaina 16.5. Nelosen Kielletty rakkaus -sarjassa on mukana pariskunta Joni ja Ville. Villen vanhemmat eivät hyväksy poikansa homoseksuaalisuutta.

Ville tapasi Jonin 19-vuotiaana, vuonna 2011. Tuolloin hän kertoi muuttavansa homoseksuaalisuudestaan isälleen - ja välit menivät poikki. Äidilleen hän oli kertonut asiasta jo aiemmin, eikä tämäkään ollut suhtautunut asiaan myönteisesti.

Pariskunta tapaa Villen sisarruksia, mutta äitiä harvoin ja isää ei koskaan. Ville on myös siskonsa tytön kummi. Ville ei kuitenkaan ollut tytön ristiäisissä, että ukki ja mummo voivat mennä sinne. Isä ei halua tavata Villeä. Moni muukin sukujuhla on jäänyt välistä, samasta syystä.

Kielletty rakkaus -sarjan jakso nähdään Nelosella maanantaina kello 20.00.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy