ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

TV-vinkki: Dok: Usko, toivo ja rakkaus

Sami Mollgren • 13.05.2015 09:40 TELEVISIO • KOTIMAA

Pietarsaaressa homokielteisiä asenteita vastaan protestoitiin ripustamalla pyykkejä sateenkaaren väreissä.
Yle Fem esittää dokumentin Jeppis Pride 2014 -tapahtumasta Pietarsaaresta Pohjanmaalta. Pietarsaaren yli kaikkien odotusten onnistuneeseen ensimmäiseen Pride-tapahtumaan kuului kulkue ja sateenkaarimessu.

Dok-sarjaan kuuluva Usko, toivo ja rakkaus (Tro, hopp och kärlek) esitetään Yle Fem -kanavalla perjantaina 15.5. kello 20.00 ja uusintana lauantaina 16.5. kello 14.30. Lisäksi ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa.

Dokumentin toimittaja on Elisabeth Morney.


Korjaus kuvatekstin tietoihin: Pyykkinaru-tempaus on taitelijoiden Ilar Gunilla Perssonin ja Heidi Lunabban keksimä projekti vuoden 2014 Jeppis Pridea varten, ei Österbottens Tidning -lehden toimittajan, kuten kuvatekstissä aiemmin mainittiin. Toimittajan Facebookissa esittämä kommentti kirvoitti kohun, kun tämä totesi, että "jospa nyt vähän vainottaisiin kristittyjä ja ripustettaisiin sateenkaariväreissä olevia pyyhkeitä pyykkinarulle".

Pyykkinaru-projekti laajenee tänä vuonna Norjan Kaarasjoella järjestettävään Sápmi Prideen ja myös Helsinki Prideen.Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy