ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
hiv harrastukset hyvinvointi linkit kaikki artikkelit

Turvaseksikampanja muistuttaa vastuullisuudesta

Sateenkaariyhteisöt ry:n ranneliike.net -sivusto ja AIDS-tukikeskuksen Miesten kesken turvallisesti -työ käynnistävät turvaseksikampanjan

Homomiesten internet-sivusto Ranneliike.net ja sen taustaorganisaatio Sateenkaariyhteisöt ry yhdessä AIDS-tukikeskuksen Miesten kesken turvallisesti -työn kanssa toteuttavat turvaseksistä muistuttavan YhteisVASTUUPANOpakkaus-kampanjan.

YhteisVASTUUPANOpakkauksia aletaan jakaa lauantaina 27.6.2009 Helsinki Pride 2009 -tapahtuman puistojuhlassa Hakasalmen puistossa, ranneliike.netin ja AIDS-tukikeskuksen infopisteissä. Kampanja jatkuu elokuun loppuun asti.

Kesäkampanja viestii, että kaikkiin seksisuhteisiin kuuluu vastuu - sekä itsestä että partnerista tai partnereista. Kun kaikki osapuolet kantavat vastuun, eivätkä pyri sysäämään sitä toiselle tai toisille, vältetään ikävät yllätykset. Kuka tahansa voi olla hiv-positiivinen tai seksitaudin kantaja. Kaikki eivät välttämättä edes tiedä omasta tartunnastaan. Omasta ja samalla partnerin tai partnereiden terveydestä huolehtiminen käy ottamalla huomioon turvallisen seksin periaatteet ja harjoittamalla aina turvaseksiä.

YhteisVASTUUPANOpakkauksia jaetaan siellä, missä homomiehiä liikkuu; kaikkiaan 5 000 pakkausta jaetaan Suomen suurimmissa kaupungeissa niin homoravintoloissa kuin -bileissäkin. Pakkaus sisältää kaksi kondomia ja kaksi kerta-annospussia liukuvoidetta.

Lisätietoa:Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy