ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Turkkilainen transgender-aktivisti tapettu

vaeltaja2006 • 13.03.2009 15:35 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT
Jälleen Istanbulista saapuu huono uutinen. Transgenderaktivisti Ebru Soykan (28-v.) on tapettu viime tiistaina. Hän työskenteli Lambda Istanbul –järjestössä tavoitteenaan saada poliisin väkivalta kuriin. Human Right Watch kertoo, että hän oli pyytänyt poliisin suojelua useita kertoja, koska joku mies oli hakannut ja vainonnut häntä. Poliisi oli välillä pidättänyt miehen, mutta päästi hänet taas vapaaksi. Nyt sama mies on pidätettynä murhasta epäiltynä.

Lambda Istanbulissa työskennellyt Ahmet Yildiz tapettiin kotinsa edustalla kadulla viime heinäkuussa. Murhaa epäillään kunniamurhaksi, mutta tapauksen tutkinnasta ei ole tippunut minkäänlaisia tietoja.

Lisää Ahmetin tapauksesta viime kesältä:
ranneliike.net


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Jo toinen transihmisen murha Turkissa


Turkin Bursassa löydettiin transihmisen ruumis jäteauton säiliöstä. Uhrin päätä ei ole löydetty ja penis oli leikattu irti. Ruumis kuuluu n. 30-35-vuotiaalle henkilölle.
Tämä on jo toinen murha lyhyen ajan kuluessa.

(Háttér.hu)
  vaeltaja2006 • 25.03.2009 18:25
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy