ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Tukikeskuksen juhlaseminaari 1: HIV-positiivisen puheenvuoro

vaeltaja2006 • 26.10.2011 18:37 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
HIV-tukikeskuksen juhlaseminaarissa HIV-asiaa käsiteltiin monesta näkökulmasta. Aloitamme HIV-positiivisen näkökulmalla. Kimmo oli eilen Radio Suomen Ajantasalähetyksessä ja hän sanoi, ettei toivo kenenkään saavan HIV-tartuntaa. Miksi? Eikö viime aikoina ole annettu ymmärtää, että se merkitsee vain lääkeannosta päivittäin ja sitten elämä on kuin kenellä tahansa. Kimmo kertoo aluksi ranneliikkeelle, miten elämä todellisuudessa muuttuu. Kesto 2 min 50 sek (MSM miehet joilla on seksiä miesten kanssa)

Kimmon puheenvuoro juhlaseminaarissa oli pituudeltaan n. 25 minuuttia. Se oli tarkkaa analyysiä siitä, millaisten kysymysten pariin joutuu HIV-posiitiivisena ja ja -aktivistina.
Kimmon puheenvuoron loppuosa

Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy