ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Tuki- ja neuvontapalvelu Sinuiksi saa uusia henkilöitä puhelinpäivystykseen

Sami Mollgren • 11.09.2017 16:30 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA

Sinuiksi-palvelun Jussi Nissinen, Mikko Väisänen, Taru Höykinpuro, Tommi P. Pesonen ja Outi Santavuori (kuva: Eino Nurmisto)
Sinuiksi-puhelinpäivystyksessä aloittaa syksyllä uusia työntekijöitä. Outi Santavuori ja Taru Höykinpuro.

Santavuori on koulutukseltaan kasvatustieteen maisteri, psykologian ja elämänkatsomustiedon opettaja sekä seksuaalineuvoja. Hän valmistuu vuonna 2018 seksuaaliterapeutiksi. Höyrinpuro puolestaan on valmistumassa sairaanhoitajaksi. Hänelle tuttuja ovat erityisesti BDSM-seksuaalisuus ja -identiteetti, monisuhteisiin sekä kehollisuuteen liittyvät kysymykset.

Neljä vuotta neuvontapalvelussa toimineet Jussi Nissinen ja Tommi P. Pesonen jäävät pois päivystystyöstä vuoden loppuun mennessä. Sinuiksi-palvelun mukaan molemmat toimivat jatkossakin palvelun taustatukijoina. Palvelun toiminnanjohtajana jatkaa Mikko Väisänen.

Sinuiksi-palvelulle haetaan vuodelle 2018 lisärahoitusta, toiveena mahdollisuus osa-aikaisen työntekijän palkkaamiseen. Työ sisältäisi neuvontapalvelun ohella myös muuta yhdistystyötä.

Sinuiksi-puhelinpäivystys on avoinna maanantaisin ja torstaisin kello 19-21 numerossa 044 3002355. Lisäksi palveluun voi lähettää anonyymejä kysymyksiä verkkopalstan kautta. Sinuiksi-palvelun vertaistoimijat puolestaan tukevat sateenkaari-ihmisiä ja heidän läheisiään ympäri Suomen Sinuiksi-chat-ryhmissä ja puhelinvertaisina.

Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu Sinuiksi avattiin keväällä 2014. Palvelun käynnistivät yhteistyössä Pirkanmaan Seta ry ja ranneliike.net -sivuston taustayhdistys Sateenkaariyhteisöt ry. Nykyään palvelua tukee sosiaali- ja terveysministeriö veikkauksen tuotoilla.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy