ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

Trudeau marssi Toronton Pridessa

jnsto • 04.07.2016 10:47 • 1 kommentti. UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • ULKOMAAT

Ruutukaappaus Toronto Starin sivuilta.
Kanadan pääministeri Justin Trudeau osallistui näkyvästi Toronton Pride kulkueeseen sunnuntaina 3.7.16 Mukana oli myös Ontarion provinssin pääministeri Kathleen Wynne. Trudeau oli ensimmäinen Kanadassa Pridessa marssinut liittovaltion pääministeri.

Lokakuussa 2015 valtaan nousseen liberaalipuolueen Trudeaun aikaa edelsi Kanadassa kymmenen vuotta konservatiivien valtaa, jonka aikana liittovaltio mm rahoitusratkaisuin vaikeutti Pride-tapahtumien järjestämistä. Trudeauta pääministerinä edeltänyt Stephen Harper oli uskonnollismielinen ja toteutti arvotaustaansa myös politiikassa.

Kanada oli ehtinyt toteuttaa tasa-arvoisen avioliittolain edellisen liberaalipuolueen hallituksen aikana 2005.


Katso myös nämä
 

 

Lukijoiden kommentit (kommentit ovat kirjoittajiensa mielipiteitä)
Vastaavaa Suomessa voimme odottaa ilmeisesti vasta, kun pääministerinä on joko vihreiden tai demarien puheenjohtaja. Molempiin on käytännön mahdollisuus.

Kommenttia muokattu: 04.07.2016 klo 11:07
  jnsto • 04.07.2016 11:07
Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy