ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


kirjat lehdet sähköinen glbt-kirjasto elokuvat ja sarjafilmit teatteri tv-kalenteri televisio radio musiikki levyesittelyt artistiesittelyt listat euroviisut
internet ja seksuaalivähemmistöt novellit ja tarinat viihde, musiikki & kulttuuri -keskusteluviihde ja kulttuuri

ARVIO: Trick

Toimitus • 24.02.2008 14:42 ELOKUVAT JA SARJAFILMIT
- "A Story About Two Guys Trying To Make It In The Big City"

Mitä yhdistää drag queeneja, wanna-be seksiterapeuttia ja Tori Spellingiä? Heidät kaikki löytää tästä Manhattanille sijoittuvasta komediasta, jossa kaksi turhautunutta kundia yrittävät löytää paikan - ihan minkä tahansa.

Gabe ja Christian eivät pyydä paljoa - yksinkertaista yhden illan juttua. Vain paikka puuttuu. Kuulostaa sinällään yksinkertaiselta, mutta onkin yllättävän monimutkaista, jos harmina on neuroottinen bestis, joka yrittää ampua musikaaliuransa lähtölaukausta mahdollisimman kaukana broadwaylta tai kabareeta laulava työkaveri, jolla on juuri mennyt poikki poikakaverinsa kanssa.

Tämä elokuva ei varmastikaan ole mikään vuoden kulttuuriteko tai viikon taide-elämys, mutta se on kuitenkin mukavaa ja hauskaa ajavietettä, joka tarjoaa myös silmänruokaa komeista ja söpöistä miehistä nauttivalle kansanosalle.

-Ikaros-


Katso myös nämä
 
 
Katso myös nämä
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy