ranneliike.net - Homokansan yhdistävä tekijä
Tunnus    Salasana    
  


yhteiskunta ja politiikka terveys ja tutkimus urheilu viihde ja kulttuuri pride vapaalla yleiset sattumat näkökulmat HLBTI-historiaa ihmisiä ja ilmiöitä tapahtumaraportit
internet ja seksuaalivähemmistöt homoseksuaalisuus ja uskonto linkit kaikki artikkelit

TransHelsinki 2016 käynnistyy lauantaina 12.11.

Sami Mollgren • 11.11.2016 15:08 UUTISET: YHTEISKUNTA JA POLITIIKKA • KOTIMAA
TransHelsinki 2016 -tapahtuma käynnistyy lauantaina 12. marraskuuta.

TransHelsingissä nostetaan tänä vuonna esiin erityisesti itsemääräämisoikeus sukupuoleen ja työelämään liittyvät kysymykset. Lauantaina aamupäivällä käynnistyvään ohjelmaan kuuluu keskustelutilaisuuksia, ryhmätapaamisia, seminaareja, teatteriesitys ja bileitä.

- TransHelsingin ohjelmaan kuuluu perinteisesti myös sukupuolen moninaisuuteen liittyviä kulttuurielämyksiä ja mahdollisuuksia yhdessäoloon, transyhteisön keskinäiseen keskusteluun ja vertaistukeen.

Jo ennen varsinaista tapahtumaviikkoa käynnistynyt Sukupuolena ihminen -valokuvanäyttely on avoinna 13. marraskuuta asti ja sukupuolen moninaisuutden vahvasti teemaksi ottaneen Vinokino-elokuvafestivaalin Helsingin osuus alkaa keskiviikkona 16. marraskuuta.

Tiistaisen seminaarin aiheena on sukupuolen moninaisuus työelämässä ja keskiviikkoisessa Translaki nyt! -seminaarissa keskustellaan keinoista uudistaa translaki.

TransHelsinki jatkuu 20.11. asti, jolloin vietetään kansainvälistä viharikoksen uhrina kuolleiden transihmisten muistopäivää, Transgender Day of Remembrance. Sunnuntaina 20.11. iltapäivällä Kaisaniemen puistossa sytytetään kynttilöitä viharikoksen uhreina kuolleiden transihmisten muistolle.


Vuosittain järjestettävä valtakunnallinen TransHelsinki -tapahtuma on suunnattu kaikille, joita sukupuolen moninaisuus omassa elämässä koskettaa, sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille sekä kaikille niille, jotka haluavat tietää enemmän sukupuolen moninaisuudesta. TransHelsingin yhteydessä järjestetään sekä kaikille avoimia seminaareja että tietyille kohderyhmille suunnattuja ohjelmanumeroita, kahvi-iltoja ja keskustelutilaisuuksia.

Vuodesta 1993 lähtien järjestetyn tapahtuman taustajärjestöihin kuuluvat Seta ja sen Transtukipiste, Trasek ja Dreamwear Club sekä muita ihmisoikeus- ja kansalaisjärjestöjä.


Katso myös nämä
 

 

Kommentoi juttua:

Kommentti näytetään vasta ylläpidon hyväksyttyä sen - mikä ei välttämättä tapahdu ensi tilassa. Rekisteröityneiden käyttäjien kommentit julkaistaan automaattisesti.
Keskity kommentissasi jutun aiheeseen. Sivuston keskustelufoorumi on "sivupolkuja" varten. Kirjoita tiiviisti. Älä jankkaa, vaan etsi uusia näkökulmia. Kunnioita muita, vaikka olisitte eri mieltä - asiat riitelevät, eivät ihmiset. Vältä tahallista provosoimista. Älä provosoidu, äläkä anna "samalla mitalla takaisin". Ylläpito pidättää oikeuden päättää kommenttien julkaisusta.

Nimimerkki
Roskapostisuoja: mikä päivä tänään on? (suomeksi, pikkukirjaimin) 
SINUIKSI - Valtakunnallinen tuki- ja neuvontapalvelu

Palvelu on tarkoitettu kaikille, joiden mieltä askarruttaa oma tai läheisen seksuaalinen suuntautuminen (mm. bi-, homo- ja panseksuaalisuus tai lesbous) ja sukupuolen moninaisuus (mm. inter-, muun-, ja transsukupuolisuus, transvestisuus, gender- tai queer-identiteetit) tai muut aihepiiriin kuluvat kysymykset.

Palvelu on osoitteessa www.sinuiksi.fi

Yhteistyössä
Uusimmat jutut
Uutisista on olemassa RSS-syöte. Jos olet Twitterin käyttäjä, löydät otsikot osoitteessta twitter.com/ranneliike. Ranneliike.net löytyy myös Facebookista.
   
© Sateenkaariyhteisöt ry 2001-2018 - Tietoa meistä - Yhteystiedot ja palaute - FAQ - Käyttöehdot Tekstiviestipalvelut tarjoaa Labyrintti Media Oy